[]

Parfüm

Okulda bir arkadaşımın kullanıdıgı parfüm kokusu inanılmaz güzel ne kullandıgını sordugumda karıştırdıgını söylüyor 2 ya da 3 tane bunun yol yordamını bilen var mı ?

Not:karıştırma değince aklına rakıya su eklemek gelmesin birini sıkıyor sonra ustunede diğerini sıkıyormus,benim aklıma ilk gelen rakıya su karıştırmak dı :))))


 
yalan söylüyor. aynı kokmayın diye sana parfümünn adını söylemek istememiş. çok sisnsice ama gerçek


  • fosforlu cevriye  (15.03.13 12:47:02) 
aynen yalan söylüyor. bu tipler bana özel parfüm, adını bilmiyorum gidip alıyorum falan da diyorlar. parfümeriye gidip denemek en mantıklısı, zaten karışınca da genelde öyle senin beğeneceğin gibi çok güzel kokmazlar.


  • april12th  (15.03.13 12:49:25) 
(bkz: )www.google.com.tr

firstclass dır o :)
  • jamswety  (15.03.13 13:10:50) 
yalan soylemiyordur, ben de aynısını yapıyorum.


  • penetre  (15.03.13 13:19:51) 
karıştırarak kullananını gördüm yalan olmayabilir. ama karıştırıyorum dedikten sonra neyi karıştırdığını söylemediğinden, muhtemelen cevap vermekten kaçındığı doğrudur.

dipnot:parfümün kapağını açıp içine deodorant abanan arkadaş da gördüm, kurumuş roll on'un üstünü nemlendirmek için başkasının deodorantını sıkanını da. direkt benle alakalı bir sorun da olabilir ama hiçbiri de kötü değildi hani. ya da onların doğal hallerindense böyle yapsınlar diyip razı olmamla da alakalı olabilir her neyse. arkadaş kitlemi sorgulamaya başladım şu an.
  • wiillii  (15.03.13 13:31:36) 
@penetre hangi kokuları karıştırıyorsun ?

Aslında merak ettiğim malum parfümlerin çeşitleri var baharatlı,çikolatalı,ferah.... bunların hangi birbiri ile uyumlu olur ?

yoksa deneme yanılma ile mi bulabilirim biraz sundan biraz bunda :)))
  • kaiserr76  (15.03.13 13:53:24) 
@kaiserr76 JPG & Gucci homme


  • penetre  (15.03.13 14:04:31) 
elini onun boynuna kazağına en çok parfüm kokan yerine sür, sonra soluğu sağlam bir parfümcü de al. kokudan çıkarırlar.
he sonra da bize söyle de neymiş öğrenelim.

  • ekinox  (15.03.13 14:06:56) 
parfümlerin karistirilmasi kisinin kendini aldatmasindan baska bir sey degildir. cünkü son kullanici parfümleri karistirilmaya uygun degildir.

bahsedilmis zaten muhtemelen size söylemek istememis kokuyu.
  • serabetan  (15.03.13 14:10:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.