[]

ileri derece C# projesi

1-1,5 senedir C# ile ilgileniyorum.Sefer alganın kitabını okuyup bitirdim.İleri derece c# konularının geneli de o kitapta mevcuttu zaten.şuan en gerekli kavramlardan sadece multithreading ile ilgili pek bilgim yok

Bir proje yapmak istiyorum.İleri derecede bilgi sahibi miyim neler eksik öğrenmek için.Daha sonra da zaten multithread i de halledip WPF e geçmeyi düşünüyorum.

Bir fikir verebilir misiniz?ne programı yaparsam bilgimi güzel şekilde sınayabilirim?

 
hobi olarak ilgilendigin bir sey ile ilgili proje yapabilirsin, kod yazmak icin genelde en onemli sey motivasyon.


  • tonakai  (15.03.13 13:03:52) 
Şöyle bir şey var aslında, bu bilginle facebook yazabilirsin, evet. Ama bu ileri derecede c# bildiğin manasına gelmez (kişisel algılama, yani bu bir kriter değildir aslında) olay aslında projenin güncel kalması, her isteğe cevap verebilmesi gerektiğinde ortaya çıkıyor ve tabii 1 kişi girince çok güzel çalışan sitenin binlerce kişi girince de çok güzel çalışması gerektiğinde ortaya çıkıyor.

Bunlar için de best practice'leri inceleyebilirsin. OOP yapısını çok çok iyi oturtman gerek kafanda, design pattern'ler öğrenip neyi ne zaman kullanman gerektiğini bilmen gerek vs. tabii bunlar da biraz deneyimle kazanılacak şeyler.
  • barix  (15.03.13 13:11:40 ~ 13:41:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.