[]

Fenerbahçe UEFA'yı alacak ama bir şartla: Galatasaray da CL'yi alacak

Efendim şimdi yalandan ''ülke, Türkiye, vatan, millet, sakarya bik bik'' diye cevap vermeden, en gerçek duygular ile Fenerbahçeli arkadaşlara soruyorum. ''Gerçek duygum valla bu'' dersen bir şey diyemem bak.

Cidden merak ediyorum çünkü çevremdeki kimse kabul etmedi bunu :) Tam tersi de olsa kabul edilmeyecek eminim sanki.

En objektif haliyle size de soruyorum:

İster misiniz, istemez misiniz?

Fenerli arkadaşlar cevaplasın lütfen.

 
yahu beşiktaşlı olarak isterim ben ama çok zor. hele ki cl yi almak çook çok zor. türkiye liginde karma kadro kursak bence yine alamayız cl yi


  • enkolaykullaniciadi  (15.03.13 09:56:47) 
fenerbahçeliyim, isterim.

ne var ki? taraftar arasındaki saçma sapan oluşacak sen bunu aldın ben bunu aldım kavgası olmasın diye benim takımım avrupa kupasından mı olsun?

zihin yapısı yanlış. atletico madrid'liye sorsan aynı soruyu real madrid'le alakalı veya manchester city'li adama sorsan united ile alakalı adam ne der? banane ondan ben kupama bakarım der.

akıl bu olmalı.
  • kelbukel  (15.03.13 10:05:25) 
Biz Uefayı alamasak da galatasarayın ŞLyi almasını isterim.


  • arnatuile  (15.03.13 10:07:23) 
fenerbahçeliyim.

şartım şurtum yok. fener elense bile cimbom cl'yi alsın. gönül ister ikisi birden alsın tabi ama dediğim gibi biri bile alsa büyük bir olay sonuçta.
  • el magico  (15.03.13 10:08:54) 
tabi ki isterim. galatasaray uefa'yı alacak ki fenerbahçe de bu kupayı almak için kendini yırtacak. galatasaray cl'yi alacak ki fenerbahçe 2 kere almak için uğraşacak. rekabet dediğin budur. rekabet ancak bu şekilde kaliteyi getirir. galatasaray barcelonayı domaltacak ki benim kulübüm de bunun altında kalmamak için kıçını yırtacak. yoksa biz bu kupayı aldık siz bu kupayı aldınız diye değil, size o 5 attı, olsun size de bu 6 sokmuştu diye hangi takım en çok tokatlandı karşılaştırması yaparız.


  • sarap dumani  (15.03.13 10:25:36) 
keşke olsa


  • taipan  (15.03.13 10:50:34) 
takim tutmuyorum, iki takimdan da bir bok olmaz. bir bok olmaz derken alamazlar. yani. tartisma baslatma amacli yazmiyorum, futbolla hic alakam yok. kufretmeyin sonra =D


  • düşünüyorum öyleyse vurun  (15.03.13 10:54:46) 
istemem. net.
fenerliyim

  • izaleisuyuu  (15.03.13 10:58:38 ~ 10:59:33) 
fenerbahçeliyim.

keşke olsa ama öyle bi ihtimal yok bence :D şimdi ingilteredir, ispanyadır bu adamlar her sene hem uefa da hem cl de çeyrek final, yarı final, final oynuyorlar. bu adamlar bu duruma alışık ama bizim millet kırk yılda bir böyle bi başarı yakalayınca hayaller havada uçuşuyor, biraz gerçekçi olmak lazım.
  • defansif orta saha  (15.03.13 18:51:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.