[]

Tarayıcı Word Uyumu?

bir kitaptan yazmam gereken 26 sayfalık bölümü tarayıcıdan geçirip, word üzerinde metin haline getirebilirmişim sanırım. benim sorum şu; bu işlem sonrasında metinde bozulma oluşur mu? kitaptaki yazı boyutu biraz küçük, ( j.m roberts 20. yy tarihi 2. baskı ) word üzerine aktarmada sorun olur mu?
tarayıcıdan geçirildiğinin anlaşılmaması lazım. acaba bununla ilgili bir sorun yaşar mıyım?

ek: boşver kardeş. vaktim bol, klavyem güzel diyeniniz varsa bir ucundan tutup yardım ederseniz çok sevinirim.


fotoğraf ekleme: fotoğraflarda yazının boyutu büyük görünüyor, lakin kitap boyutu 18cm civarında, bu tarayıcıda problem çıkarmaz değil mi?
bu fotoğraflar üzerinden abby denilen programda denedim lakin sonuç kesinlikle hüsran.

elinde tarayıcıdan geçmiş resim,pdf olanınız varsa statesman_tkt60@hotmail.com adresine atarsa sevinirim. bozulmalara dair bir izlenim oluşur en azından.

 
fine reader veya free ocr kullanarak text haline getirirsen hic birsey olmaz. direk resim olarak atarim dersen en az 300 dpi oneririm. Siyah beyazsa 600 dpi siyah beyaz hem cok yer kaplamaz hem guzel gorunur.


  • curt  (14.03.13 21:55:46) 
abbyy fine reader diye bir program var. crack'li versiyonlarını google amcaya sorup bulabilirsin. on numara iş görür ama bir miktar düzeltme gerektirir tabii. misal "n" harfini "rı" diye yazma durumları filan olabiliyor...


  • tezumomikuari  (14.03.13 21:55:59) 
abby finereader lazım sana. ama sonrasında mutlaka kontrol etmen lazım. yazı küçükse hatalı aktarabilir.


  • sutlu nescafe  (14.03.13 22:02:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.