[]

Lustral uykusuzluk yapar mı?

Merhabalar,yaklaşık 40 gündür günde 50 mg lık lusral alıyorum.Yanız son 4 gündür uykusuzluk problemi yaşıyorum,uykuya dalmakta çok güçlük çekiyorum veya uyuyamıyorum.Acaba ilaçtan kaynaklanan bir yan etki midir,ne önerirsiniz?




 
ilacın yan etkileri ilk iki haftada görünüp sonra bünye alışıyormuş. uykusuzluk depresyon belirtisi olarak yani lustral yeterli gelmediğinden olabilir.


  • vizdilva  (14.03.13 20:11:19) 
40 gündür kullanılan lustral'da şikayetler ilk 2 hafta olur genelde, son 4 gündür olan şikayet ilaçtan bağımsızdır.

son 4 gündür uyuyamadığını unut, uyumadan önce müzik dinle, yatmadan önce ayağına çorap giy ve 1 bardak su iç bide çişe git tabiiki.
  • only the strong survive  (14.03.13 20:23:49) 
bana lustral yazan doktor, yanında uykuyu düzenlemek için de bir ilaç yazmıştı. ilaçları yalnızca iki gün kullandığım için etkileri hakkında yorum yapamıyorum ama uykumda bir problem yoktu doktora giderken. lustral'ın etkisi olabilir uykusuzluk diye vermiş doktor sanırım.


  • nobetciokur  (14.03.13 20:24:58) 
Evet aslında ben de ilacın yan etkisi olmadığını düşünüyorum bu sorunun,çünkü geçen sene de 4 ay kadar lustral kullanmıştım,uykusuzluk gibi bir problemim yoktu hiç.Sanırım uyuyamadıkça 'Ya bu gece de uyuyamazsam' korkusu uyumama engel oluyor,bilemedim..


  • love angel music baby  (14.03.13 20:36:40) 
1 ay bende 50 mg kullandım.2 gündür ise 100 mg alıyorum.doktor dozu yükseltti.uykuya etkisi sıfır bende.lustral sabah içiyorum.gece ise tranko buskas.belki uykuya katkı sağlıyordur bilmiyorum ama.40 gün sonra bi ilaç yan etkiye başlamaz heralde...
bi kaç gün erken kalk.günü fiziksel anlamda yoğun geçir.yürü koş her ne ise.akşamda 11-12 arası yatağa gir ve notebook ta film izle.muhtemelen yorgun bünye uyku diye haykıracaktır...

  • bu da mı gol değil lan  (15.03.13 14:23:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.