[]

taksi şikayet

arkadaşlar geçen gece taksiyle taksimden kağıthaneye geldim. normalde 20 tl tutar bende 20 tl uzattım.(aşırı karanlıktı taksi) 30 tl tuttuğunu söyledi. 10 tl daha verdim tünelden yol uzadığı için yadırgamadım. 15 tl verdiğimi iddia etti şaşkınlığıma geldi adamın asabi tavrı telaşladırdı beni 5 tl daha buldum cüzdanımda ve uzattım. 10 tl almak için eve gittim. 100 tl param vardı evde onu götürdüm adam bana 40 tl para üstü verdi eksik olduğunu söyleyince 5 tl daha verdi sonra ben sinirlenince kapıyı bile kapatmadan bastı gaza gitti.

taksinin ışığı bozuktu adam bana çok asabi davrandı ve korktum açıkcası.

plakası : 34 tjz 73

153 beyaz masaya şikayet ettim ancak emniyetle bağlantılı bir durum olduğunu söyledi.
taksiciler odasına şikayet ettim o saatte dışarda ne işin vardı senin diye ahlak dersi vermeye kalktı.

emniyete şikayet ettim o da iş uzar savcılığa gidersin sabahın köründe seni çağırırlar dava uzar haklı görülürsen paranı geri verirler vs vs diyip siktir et demeye getirdiler ama yine de dosya açtığını iddia etti bilemiyorum. polislerin bu umursamaz tavırları cidden beynimi yoruyor artık. parasında değilim olan olmuş ancak ne olsa hep yanlarına kalıyor tükendim artık. ne zaman birini şikayet etsem bir umursamaz laçka tavırlar sergiliyor polis 'dostlarımız'!. neyse acaba internette yayabiilir miyim bu durumu. yani 34 tjz 73 plakalı araç beni hem tehdit edip dolandırmıştır sizlerde dikkatli olun tarzı. ne kadar ciddiye alınır hiç yapmadım böyle bir şey sizlere danışmak istedim

 
Taksim-Eyüp arası türlü türlü ibneliğe şahit oluyorum ben de, nedense bu ara taksicilerde bir şerefsizlik var ya da çok denk geliyor. Hayvan herifler. Vermemek lazım o parayı, yanlarına kar kalmasın


  • roket adam  (14.03.13 16:36:02) 
kar kalmasın istiyorum işte. taksimde bambinin oraya dizilmiş şöförlerin çoğu böyle kazıklıyormuş. yarısından çoğu sabıkalıymış :/


  • hansgillerden  (14.03.13 16:45:58) 
suç çok az ama çok çok az sende. verdiğin parayı bilmiyor musun? biraz da "hayır" falan deseydin. belli ki adam o.çocuğu işte.
ama adamın yaptığı kahpelik.
orospu çocukları böyle böyle günde 10 kişiyi çarpsa zaten ayda 5.000 lira fazladan ceplerine para iniyor işte.
  • jo wilfried tsonga  (14.03.13 16:47:27 ~ 16:48:13) 
bu dolandırıcılığa bir şey diyorlardı ama unuttum. neyse ucuz atlatmışsınız diye düşünün derim. benzer bir durumu yaşadığım için taksicilere para verirken bak bu 20 tl, bu 10 tl gibi arkadan sufle ile veriyorum. ve en önemlisi mümkünse durak taksisi haricinde taksi kullanmıyorum !! burası önemli.


  • ozdek  (14.03.13 16:52:15) 
Taksiciler odasına şikayet ettiyseniz başka yapacak birşey yok bence. Herkesin başına gelen sizin de başınıza gelmiş. Üstelik gerçekten o taksi plakası o araca mı kayıtlı bunu bile bilemeyiz zira duyduğum kadarıyla taksi plakalarını iki ayrı takside değerlendiren (!) bazıları varmış, birini Avrupa yakasında, diğerini Asya yakasında kullanıyorlarmış. Eksisözlükte bunun başlığı bile var; bilmem ne çocuğu taksici diye. Bana gündüz gözüyle sahte 20'lik kakalamışlığı var bunların. Sonra da korsan taksiye hayır.


  • Tutkun  (14.03.13 16:53:43) 
@jo wilfried tsonga 20 tl verdiğime eminim aslında başta zaten ama bir anda hanım efendi 15 tl verdiniz diye bana bağırınca paniğe kapıldım. hiç başıma gelmiş bir şey de olmadığından özürler diledim resmen heriften. tek umudum her gece genelde o bambinin önünde oluyorlarmış. bir gün denk gelip çingar çıkartmak olacak herhalde. @tutkun yani kullandığı plaka sahte mi oluyor bu durumda. bulamazlar mı kişiyi. dava açarsan eğer bulabiliyorlarmış diye biliyorum.


  • hansgillerden  (14.03.13 17:01:10) 
@özdek; tırnakcilik o dedigin :)

ve bu gibi tırnakcilik durumunda ''parana sahip ciksana kardesim'' gibi tepkiler alirsin yasal yollara basvurdugunda. marketteyken biz bu tarz tırnakcilari dövüp aliyoduk parayi, siddet ama parani geri istiyorsan bu durumda baska caresi yok bunun. kanıtın var mi? adam ben almadim bu sarhostu dese ne yapacaksin?
  • aksi kanitlanmadikca cocuktur  (14.03.13 17:02:02) 
Adliyeye gidip suc duyurusunda bulunun. Bulundugunuz ilcedeki polisler anlasilan orospulikla gecimini sagliyor. Birini de tanik gosterin diyecegim ama kamera kaydi falan varsa yalan soylediginiz belli olur. Sabah cagirirlarmis da uzarmis da bosverin, ben olsam bir de hakareti, tehditi, sarkintiligi eklerim gorelim o zaman samatayi.

Not: kufretmeyin, hem o saatte isaridasiniz hem de kufrediyorsunuz.. saka bir yana giz gismisina yakismiyor kufur. Soran olursa taksimde hastaneden geliyordum dersiniz.
  • Cumhuriyet Savcısı  (14.03.13 17:05:28 ~ 17:12:01) 
444 15 23 numarasından şikayet et, mutlaka ilgileniyorlar. kısa mesafe gitmem diye beni yolda bırakan üç taksiciye bu numara üzerinden ceza kestirdim. böyle bir gasp olayıyla mutlaka ilgilenirler diye düşünüyorum.


  • atesikus  (14.03.13 17:33:07) 
@atesikus sıcağı sıcağına aradım ben bu numarayı. gecenin bu saatinde dışarda ne işin var kızım senin dedi adam. yarın öğle vakti arıyım bakalım belki gece bekçisi falandı benimle konuşan.


  • hansgillerden  (14.03.13 17:35:07) 
sen de verdikçe vermişsin
geçmişolsun

  • sttc  (14.03.13 17:49:59) 
cahil polislere ne bakıyorsun üzerine git devam et uğraşmadan hiçbir sonuç elde edilmez bu ülkede. savcılık ilgilenir(ömrüm adliyede geçiyor+dayım savcı) hatta şöyle diyeyim: (bkz: adamın götünden kan alırlar kamil kan)


  • tetebangura  (14.03.13 18:10:52) 
normalde beyaz masa çok iş bitirici bu konuda.
yolu uzattı diye şikayet ettiğim taksiciye bile ceza kestiler, helal olsun dedim.
kesinlikle savcılığa suç duyurusunda bulunun.
  • blatta hiberna  (14.03.13 19:01:21) 
Aynını taksimden bindiğim bi taksinin şöforu bana yapmıştı.100tl vermiştim,20 tl verdin dedi bana. O an basiretim bağlandı, bi da adama üste para verdim. Eve gelince anladım beni dolandırdığını. Bu tür durumlarda, hiç sinirlenmeden, yoo ben sana verdiğim parayı biliyorum kardeşim çek, Harbiye karakoluna, orada derdimizi anlatalım demek gerekiyo bence.


  • old possum  (14.03.13 19:52:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.