[]

Ankarada avm ler ariyorum ?

1. Ankarada hangi iyi avm ler var ?
2. Ankaranin hangi caddesinde iyi alisveris edilir ?



 
1.cepa, ankamall, kentpark
2.seçemedim şimdi

  • pclik  (14.03.13 13:55:29) 
1.panora ve armada da var.


  • inthechaos  (14.03.13 13:56:10) 
en büyüğü ankamall. her markayı bulursun.
7. cadde iyi sayılır.

  • safcocuk  (14.03.13 13:58:34) 
alisveris yapacaksaniz alisveris merkezlerini tercih ederseniz cok iyi olur. Outlet olarak ararsaniz ACity ve Optimum var. Normal olarak da Ankamall, Gordion, Kentpark, Cepa ve Panora tavsiye edebilcegim avmler.


  • bedbed  (14.03.13 14:01:51 ~ 14:16:17) 
istanbulluyum fakat anakraya geşdigimde gordumki panora dan başkasi yalan ankarada..
www.panora.com.tr

  • jamswety  (14.03.13 14:07:40) 
ankara'da adımını attığın yerde avm var.

ankamall çok büyük. ne ararsan vardır. kentpark da iyidir, ferah, insanı sıkmayan bir avm'dir. bu ikisini tavsiye ederim.

açık havada caddede alışveriş için iki adres: bahçeli 7. cadde ve tunalı.
  • kibritsuyu  (14.03.13 14:08:58) 
alışveriş merkezleri söylenmiş zaten. favorim goridon ve kentpark tabii o ayrı.
ama ankarada tunalıdan başka alışveriş edilebilecek bir cadde yok. 7. cadde mi? ha ? ne? kim neyini kaybetmiş de onu alcam 7. caddede;? safi insan kalabalığı ve gürültü.

  • retronology  (14.03.13 14:11:43) 
Kim, hangi anlamda en büyük Ankamall diyor bilmiyorum ama Nata Vega şu anda Türkiye'nin en büyük AVM'si konumunda. Doğukent'te yeri. Kızılay'dan Ege Mahallesi otobüsleri (339, 340 falan) ile gidebilirsin. IKEA, Anatolium ve Nata Vega Outlet'in hepsi iç içe. Devasa bir AVM. 2012 sonlarında ziyaret ettiğimizde hala tamamlanmamış kısımları vardı. Avrupa'nın en büyük akvaryum tüneli de burada diye biliyorum. Ayrıca çaprazında da Metro Grosmarket var, ihtiyacın olursa.

Ankara'nın hiçbir caddesinde alışveriş edilmez. AVM'lerde takıl derim alışveriş için.

Ankamall belki müşteri potansiyeli bakımından en büyükleri olabilir ama boyut olarak Nata Vega kadar değil.
  • ahmetcan44  (14.03.13 14:34:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.