Giriş
(5)

Popüler Kültür Eleştirisi Olan Türk Romanı??

suleyman kargi
Merhabalar, içerisinde popüler kültüre, tüketim toplumuna göndermeler veya eleştiriler olan Türk edebiyatından herhangi bir roman biliyor musunuz? Benimle de paylaşırsanız sevinirim.
Merhabalar, içerisinde popüler kültüre, tüketim toplumuna göndermeler veya eleştiriler olan Türk edebiyatından herhangi bir roman biliyor musunuz?

Benimle de paylaşırsanız sevinirim.
0
suleyman kargi
(14.03.13)
eskilerden olacak ama tanzimat döneminde yazılan çoğu roman söylediklerine eleştirel olarak yazılmıştır
0
ceoz
(14.03.13)
daha çok günümüze yakın eserlere bakıyorum, bir de hani kültür endüstrisine göndermesi olması daha iyi olur.
0
🌸suleyman kargi
(14.03.13)
aylak adam var ama ne kadari populer kultur elestirisi tartisilir.
0
lorenzen
(14.03.13)
kısmen de olsa, tutunamayanlar
0
periphery
(14.03.13)
Araba diye bir roman vardı galiba, liseden hatırlıyorum. Hatta ilk bu anlamda eleştri.

Ama modern kültüre değil, yazıldığı zamanın modern kültürüne gibi bir şey galiba.
0
bahçelidevlet
(14.03.13)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.