[]

Güzellik Salonları

istanbulda ortalama bir ilçede ortalama bir güzellik salonu aylık ortalama ne kadar para kazanır? giderler çıktıktan sonra kar?




 
güzellik salonu derken tam olarak neler yapılacak? kuaför hizmeti de var mı, yoksa sadece cilt bakımı, vücut bakımı, epilasyon mu olacak? IPL lazer vs. koyacak mısın?


  • kadifepanter  (14.03.13 06:07:22) 
kuaför olmayacak.lazer işleri sanırım salona değilde güzellik merkezine veriliyormuş ama kaçak olarak herkez yapıyormuş.cilt vicut tırnak epilasyon solaryum vs. gibi şeyler.


  • uykulu_fb  (15.03.13 01:13:52 ~ 01:14:26) 
hımm, kaçak olarak herkes yapıyormuş diyorsun ama her hangi bir sorunda kapatma cezası verilir, dikkat et. üstelik (büyük olasılıkla IPL kullanacaksın, çok dikkatli, olman lazım, kalıcı hasar bırakabilirsin)
ne kadar para kazanacağın tamamen ne kadar tutulacağına bağlı, ilk başta büyük bir yatırım yapmayı planlıyrsun, cihazlar baya pahalı, ikinci el almanı tavsiye etmem, solaryumda da epilasyon cihazında da dışardan anlaşılmayacak problemler olabilir, işe yaramayabilir. tabii tüm işlemleri kendin yapmayacaksan estetisyen çalıştıracaksın önce giderleri bir hesapla, piyasa araştırması yap açmayı düşündüğün bölgede işlemler ne kadara yapılıyor, bazı yerlerde cilt bakımı 150 lirayken bazı yerlerde 50 lira mesela.

  • kadifepanter  (15.03.13 06:15:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.