[]

Ben yokken eşyalarımı karıştıran iş arkadaşı

Çalışma ortamımın düzenli ve temiz olması konusunda oldukça titiz ve hassas biriyim. Kontrolüm dışında eşyalarımın karıştırılması, masamda ya da dolabımda bir şeylerin ben ofiste yokken yerinden oynaması, bana sorulmadan eşyalarımın ödünç alınması/kullanılması deyim yerindeyse beni deli ediyor.

Tüm iş arkadaşlarım titiz olduğumu ve özel alanıma ben ofiste yokken müdahale edildiğinde ne kadar sinirlendiğimi biliyor, bunu defalarca kez söyledim. Ama yine de bir şekilde çeşitli aralıklarla eşyalarımın kurcalandığını, telefonumun karıştırıldığını farkediyorum. Kimin yaptığını bilmiyorum, bir şekilde öğrenirsem kalbini ve vücut bütünlüğünü kırmaktan endişe ediyorum. Ama biri hala bir şekilde beni deli gibi sinirlendiren bir "merak" ya da bir başka dürtüyle bu eylemini sürdürüyor.

Bu merak duygusu psikolojik bir hastalık mıdır yoksa bir intihar şekli midir? Artık başka türlü bir açıklama getiremiyorum çünkü bu olaya. Ne yapmam lazım?

 
hayır kesinlikle haklısın. hadi eşyaları geçtim de telefon nedir? ayrıca dikkatli olun yakalayın elemanı sıçın ağzına


  • metehan01  (13.03.13 20:53:38) 
Titizlikle telefon karıştırmaya sinirlenmenin alakası yok, bence her türlü bulun ve şikayet edin. Dövmeyin tabii, durum aleyhinize olur.


  • whoosie  (13.03.13 20:55:05) 
döve döve öldürün ibneyi.


  • fukka  (13.03.13 20:56:11) 
27 ya da 28 yaşında


  • dreamscape  (13.03.13 21:00:24) 
telefonlara yazılımlar var artık: yanlış şifre girince ön kamera ile fotoğraf çekiyor çaktırmadan. onu kur telefonuna. ortaya çıkar. ve gidip şikayet et. sakın vurma. haklıyken haksız olursun.


  • sen git ben geliyorum  (13.03.13 21:09:30) 
temizlikçilerin yapmadığından emin misin? belirli aralıklarla demişsin, ben de temizlikçiler masamı allak bullak ettiği için kızdım ve artık çıkarken masamın üzerine not bırakıyorum, eşyaların yerini değiştirmeyin diye.


  • sirkelimon  (14.03.13 09:35:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.