[]

Seçmen Bilgisi - İtiraz

Şimdi benim oy kullanacağım yer Eskişehir olarak görünüyor fakat benim aslında kaydım orada değil. Sanıyorum üniversite öğrencilerine böyle bir şey yapmışlar.

Şöyle bir durum var. "Akarbaşı Mah. Odunpazarı" diyor.

1. Ben Odunpazarı ilçesinde değilim ve Akarbaşı Mahallesini de bilmiyorum.
2. Oy vermeye gittiğimde gerçekten o sandıkta görünüyor olacak mıyım? Yani internette yazan bilgiler kesinlikle doğru mu?
3. Bunu hala değiştirme şansım var mı? Nasıl yapacağım?

 
bugün birara baktığımda şırnak gözüküyordu bende de. istanbulda yaşıyorum hiç alakam da yok şırnakla :)

muhtar'ı aşındır bi. ben öyle yapacağım..
  • orion ares  (29.01.09 22:32:15) 
30 Ocak seçmen listesine itiraz için son gün. Önce nüfus idaresine adınıza fatura, kira kontratı vs o şehirde yaşadığınızı ispatlayacak bir belge ile gidip kaydoluyorsunuz. Size verecekleri belgeyi seçmen dairesine götürüyorsunuz, bu kadar. Verdikleri belgelerden birini de muhtara götürüyorsunuz ama bunun seçimle bir ilgisi yok yapmasanız da olur en fazla ikametgah alamazsınız.


  • crown  (30.01.09 09:28:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.