[]

saçları sürekli uzayan çocuğun filmi

90ların başlarında, iki ilk ergenliklerindeki arkadaş saçları uzatan sihirli bir iksir/krem/vs. buluyorlar ve birisi bunu olmayan saçlarına sürüyor; diğer çocuk da bunu erojen bölgesine sürüyor. sapık bir ressam ise bu saçları uzayan çocuğu kaçırım, çocuğun saçlarından resim fırçası yapıyordu. bu anlattıklarımın büyük bir ihtimalle rüya olduğunu düşünmekle beraber, eğer filmse hangi olduğunu bir söyleyin lütfen. şimdiden teşekkürler.

edit:filmi ekşi duyuru sayesinde bulduk, the peanut butter solution imiş.
youtube daki fragmanı içim:
www.youtube.com
işin garip yanı ise, filmin çocuklar üzerinde bıraktığı korkutucu duygular dışında , benim gibi bu filmin rüya olduğunu zanneden başka çocuklar da varmış.

".I'm so glad that someone put this up here. this movie CREEPED me out as a kid. but now i know i wasnt dreaming this"

"I tried to convince myself that it must have been some strange dream that I had as a kid until I read the synopsis for it in the Psychotronic Encyclopedia of Film."

"shit this was a REAL movie?? Thought it was jus a fucked up dream I had a kid..."

cevap veren herkese teşekkürler.

 
aynı rüyayı görmüş olamayız herhalde :) film olduğundan eminim ama adını hatırlamıyorum


  • kimlanbu  (17.04.07 23:02:13) 
bir rüyamı yoksa varmı böle bir şey:) Yukarıda benim sorumun cevabı olabilir mi? Şaka bir yana bende buna benzer bir film hatırlıyorum.


  • dugha  (17.04.07 23:08:53) 
rüya filan değil böyle bir film var, o yılların çocukları üzerinde clementine tarzı bir etki yaratmış bir film hatta. ama adını bende hatırlamıyorum.


  • uz  (18.04.07 00:02:54) 
filmin adı "the peanut butter solution"

aynı zamanda www.allmovie.com linkini incelemenizi öneririm :D
  • reeper redeemer  (18.04.07 00:54:21) 
google'da kids hair movie painter brush potion kelimelerini bi arada arattım, çıktı


  • reeper redeemer  (18.04.07 00:55:56) 
hmm ben bunu yillarca fikra sanmistim, film olduguna emin misiniz diyecegim ama bu kadar kisi yazinca kesin filmdir diye dusunuyorum?


  • strategic  (18.04.07 01:28:04) 
ya evet filmmiş. bir den fazla izledim bu filmi. her seferinde de korkup , ağlıyordum ne hikmetse. uzi de doğru söylemiş, clementine benzetmesiyle. bu sefer korkmuycam, o ressam benden korksun hulleyyn!


  • comptrol  (18.04.07 01:38:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.