[]

les miserables

izleyeyim mi? yoksa es geç mi dersiniz?




 
abi çok uzun ya, göt ağrıması dışında bence güzel.


  • sorular sorular aklımdaki sorular  (12.03.13 20:07:50) 
müzikal izlemediysen daha önce tuhaf gelebilir. oyunculuklar mükemmel ama. izle derim.


  • goodbyecruelworld  (12.03.13 20:08:40) 
müzikal seviyor musun sevmiyor musun buna karar verip izle.


  • fosforlu cevriye  (12.03.13 20:09:02) 
ben normalde müzikal izlemeyi severim.

ama les miserables'i hiç sevmedim. bunun sebebi de, müzikalden ziyade "opera" olmasıydı.

"bu makası verir mi siiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnn" tarzında bir film.

yani chicago gibi müzikal değil, kesinlikle opera.
  • kamera motor  (12.03.13 20:11:22) 
look down ve i dreamed a dream'i dinle, yarısında çık, alışık olmadığımız şey mi ki?


  • iyi arkadas  (12.03.13 20:22:44) 
eger muzikal seviyorsan ya da sevip sevmedigini bilmiyorsan izle. Yanliz burada stage show'dan cok bir film oldugunu unutma...

Muzikali herkes dinleyemez, az cok bir background gerektirir (kotu anlamda soylemiyorum, bu pek cok sanat dali icin oyledir).

Ayrica les miserables filmi bir muzikal-filmdi, icinde cok fazla dans olmamasi bazi arkadaslarin dedigi gibi onu opera yapmaz :) sozsuz sadece muzikle hicbir sey anlatamazdi bu film.. bu da onu muzikal kategorisine koyar. Gercekten muzikal seven birinin bu filmi sevmemesi cok zor.
  • icince bokunu cikaran arap  (12.03.13 21:41:46) 
internet bağlantı problemi yüzünden yarısına kadar izleyebildim ama izlediğim kadarıyla güzeld, merak ediyorum, akşam izlicem ben de. oyunculukları ben de beğendim. müzikal de bazı yerlerde saçma geliyor ama bazı yerlerde o kadar iyiki bence diğer yerleri unutturuyor. look down ve i dreamed a dreami ben de çok beğendim.


  • sirkelimon  (13.03.13 13:24:48) 
vallaha ben kendi adıma beğenmedim. armonisiz şarkılar, görkemli sahneler ama kötü ve kopuk bir yönetmenlik, yüzeysel işlenen bir konu... kafam ağrımıştı film bittiğinde.


  • linuswithnoblankets  (13.03.13 14:53:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.