[]

Tartışmalı konuları duyuru olarak açanlara ayar oluyor musunuz?

Ben aşırı ayar oluyorum ya, adam saçma sapan şeyler yazıyor, bir de fetva verir gibi duyuru olarak açıyor onu. cevap da veremiyosun. Sorsalar öyle internette yaşanan şeyleri kafama takan bir insan değilim derim ama öyle miyim lan acaba?

Sanırım benim burada sinirlendiğim şey bu insanların kendilerinden aşırı emin ve bildiğin tehditkar havalarda insanlara ne yapacaklarını söyleme hakkını kendilerinde görüyor olması. öyle yapmıyorsunuz ama sizi kandırıyorlar siz aptalsınız ileride başınıza bu gelecek falan. bu ne anasını satayım? sen kimsin? bu bir fikirse aç tartışalım. hangi duyuruya atıf yaptığım anlaşılmıştır sanırım. dün de vardı bundan bir tane.

heheh ulan gene sinirlendim.

 
ayar oluyor muyum: evet, "bu ne anasını satayım? sen kimsin? bu bir fikirse aç tartışalım" aynen öyle
ama sinirlenme boş ver ya he de geç. Burası birşey tartışılacak yer olmaktan çıkalı çok oldu zaten.

  • niye ama  (12.03.13 18:22:00) 
oluyorum ama kışkırtma amaçlı açanlara uyuz oluyorum. karşısındakinin görüşünü anlamaya yönelik sorular oluyo nadir de olsa, bu tür soruları da normal karşılıyorum.


  • trajikomix  (12.03.13 18:38:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.