[]

izmit bit pazarı nerede?

taşınmış olduğunu söylediler, bu yıl içinde giden varsa söylesin, nerde kuruluyor, ne zaman kuruluyor, tavsiyeleriniz neler?




 
  • nickimin hakkini veremedim  (12.03.13 13:19:36) 
heh yine ben, yine sen, eyv sağol usta. ama bu güncel bilgi mi? salı çarşamba mı yoksa sadece çarşamba mı kuruluyor? bugün çıktım evden (adapazarı) gidiyodum izmitli bi arkadaşı aradım, çarşamba kuruluyor orası dedi. sabah kaçta kuruluyor, kaça kadar sürüyor? bi de başka şehirden gelmeye değer mi? pikaptı pilaktı çok hesaplı bulunuyor vb. dendi. bu bilgiler doğru mu arhadaş?


  • ahlaksızlığın lüzumu yok  (12.03.13 13:23:34 ~ 13:27:30) 
hesaplı bi şey yok. zaten plak ve pikap olan 1-2 tezgah da istanbuldan geliyor diye biliyorum. salı günü 4-5 gibi kuruluyor bazı tezgahlar. ama en dolu çarşamba öğleden önce görürsün. gün doğarken kuruluyormuş ve o saatte gidenler de oluyormuş diye duydum ama üşendiğimden gitmedim hiç. en az 20 sefer gitmişimdir hiç plak almışlığım yok. normal fiyatlara satılıyor bi ucuzluk göremedim. ama kasetlerde ucuzluk vardı mesela epey kaset(yerli-yabancı) aldım 50 kuruştan. kasetler de 1 lira olmuş şimdi. onu da söyleyeyim. ve hava yağmurlu şuanda pek tadı tuzu olmaz başka şehirden gelecekseniz şayet mayıs'ı beklemek daha iyidir. bisikletler görüyorum güzel ilgini çekerse, onlar da sanırım çalıntı ve satıcıları değerlerini biliyor. 500 liralık bisikleti 300e satmaya çalışıyorlar falan ben çalıntı olma ihtimali olan bi şey için 300 lira vermemeyi seçtiğimden almadım gerçi. beklentilerini bilmiyoru ama pikap-plak cenneti olarak hayal etme. yok da değil 300-400e dual marka pikap satan birileri ara ara geliyor. ama bi dükkandan almayı yine tercih ederdim ben senin yerinde olsam istanbul'a gidip.


  • nickimin hakkini veremedim  (12.03.13 14:02:56) 
plakçı bursadan geliyor ama her hafta değil. biz uzun zamandır göremedik. fiyatları da genel seviyede. 5-10 liralık plak kasasından pink floyd, zz top, boney m falan bulunuyor fakat çok nadir.
pikaptan anlıyorsan işe yarar bir şey bulabilirsin. en azından 10-20 liraya satılan bozuk pikaplardan kendine yedek parça çıkarabilirsin. ama anlamıyorsan bence hiç bulaşma.
salı öğleden sonradan, çarşamba öğle saatlerinde çok kalabalık oluyor. en kalabalık çarşamba 10-15 arası olur. müdavimi sabah 8de oradadır.
  • robep  (12.03.13 14:29:28 ~ 14:33:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.