[]

bu şaka gibi yeni yazarların sonu ne olacak?

eksisozluk.com

bunlar nasıl entry'ler arkadaşlar? bu moderasyonsuzluk nereye kadar? her birini şikayet etmeye ömrüm yetmiyor benim.

çıldırma arifesindeyim :(

 
sabır.


  • bass solo take one  (11.03.13 23:58:57) 
diğer entry'lerini de okuyun gülmek için. efsane bir dili var.

mesaj attım hatalarını saydım formattan bahsettim. "?" olarak cevap attı :) tabi bono bastı kahkahayı.

kim çaylak edecek 3 gündür girilen binlerce bu tarz entry'i ssg tek başına takip edemez ki durum böyle. şikayet et butonuyla e-mail yoluyla şikayet ediyoruz. mesaj atıp şikayet edeceğimiz bir moderatör yok ki anasını satayim!
  • inancsiz deve  (12.03.13 00:03:58 ~ 00:04:32) 
8 martçıların çoğu böyle.


  • durdenist  (12.03.13 00:39:41) 
Troll'lere sukreder hale geldim 8 martdan beri. Valla troller daha iyiydi. En azindan istemedigimizi donuz yapiyorduk. Bu yeni gelenlerin hangi birini donuzlara ekleyecegimi bilemedim.

Bekliyorum sadece ne yazasim var ne de okuyasim. Bekliyorum ki heveslerini alsinlar ve sussunlar. Tabi susarlarsa.
  • halitkin  (12.03.13 00:55:56) 
kadınlar kulübü gibi olduk iyice


  • jedilance  (12.03.13 01:01:12) 
herkes çok güzel yazıyordu zaten amk. tutturdunuz kadınlar kadınlar diye.


  • bodom  (12.03.13 01:13:25) 
Burada devreye biz giriyoruz. Gözünüze takılan herhangi bir şey olursa hemen ispiyonlayın. Malum, moderatörler de bir yere kadar eleyebilirler. Mutlaka yüzde 10'a yakın bir fire verilir. Acımayın, ispiyonlayın.


  • silver apple  (12.03.13 01:16:34) 
gge girilmediği sürece sedat'ın keyfi dışında kimse formattan ötürü çaylak olmaz veya uçmaz. ispiyon gerekçelerinin azalması geçiş sürecinin (formatsızlık adı verilen yeni nesil format) bir parçası. özetle bu gerçekle yaşamaya bir an önce alışın :)


  • neutralife  (12.03.13 10:19:44) 
İspiyon derken, dikkatini çekin anlamında. Sürekli hata yapan birisi illa bir şekilde göze batar. mesela; geçin, nick altına bu yazdığı entry'i yazın. sonra bir-iki not ekleyin. sonra, kendisinin ekranında troll sekmesine tıklayın, bir daha görmeyin. Üzerimize düşeni yapsak kafi.


  • silver apple  (12.03.13 11:44:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.