[]

Adres Soruyorum Anadolu Yakası-Şakacı Sokak

Kozyatağı Mahallesi Bayar Caddesi Şakacı Sokak

modern cami falan varmış yakınlarında.

tren'le gidebilirim veya kadıköy'den başlayarak bineceğim araçlarla tarif ederseniz süper olur. minibüse bindirmesiniz iyi olur aktarma yapıcam.

 
otobüse binip e5 kozyatağı durağında de inip, yüreyebilirsiniz.


  • thinkbeforedoing  (29.01.09 13:48:42) 
e5 ten uzak orası 10b ve 10s nin geçmesi lazım önünden. modern camiyi görünce tanırsınız zaten ışıklar var hemen öncesinde zaten kırmızı tonlarında acayip bi cami.

aslında düşündüm e5 de carrefour'un önünde inip içeri yürüseniz de olur yani
  • yuto  (29.01.09 15:16:52 ~ 16:01:21) 
en hızlı e-5'ten gidersiniz. Misal, kadıköy rıhtım'da eminönü iskelesinin hemen orada birinci sırada 319 numaralı halk otobüsleri var, onlar fazla beklemeden kalkar ve hızlı gider.
carrefour hizasındaki nevin üstgeçidinin oradaki durakta inin.indikten sonra karşıya geçin (üstgeçitten değil). Büyük yeni bir plaza var, hemen görürsünüz zaten. işte hemen onundan yanından aşağıya doğru bir sokak uzanır: değirmen sokak (ismi değişmediyse). sokağı bitirince Bayar Caddesine çıkarsınız. Modern Camii tam karşınızda kalır. çok kolay, hemen bulursunuz.

Modern Camiyi solunuza alıp aşağıda doğru yürüyünce Şakacı sokağına çıkarsınız. (Baytur konutları yapıldı, yeni, kocaman bir site, sorarken yardımcı olabilir)

Minibüs caddesinden gitmek isterseniz: minibüse binin, ayşekadına gelmeden-kazaskeri geçer geçmez, sol tarafta ufak bir emiroğlu baklavacısı var (hemen önünde ışıklar var). orada inerseniz, emiroğlunu sağınıza alıp yukarı doğru yürüyün. sağdaki ilk (2.de olabilir) büyük sokağa girin, sokağı takip edin. Alp taksi durağını göreceksiniz. işte oralar şakacı sokak :)
  • yumusakdiken  (29.01.09 18:53:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.