[]

melih gökçek

Başkanın yaptığı ,twitter aleminde o kadar hatasına rağmen neden hala o koltukta
1 Kendisine muhalefet bir kadınn telini yayınlamak
2 Dm ile bir kadına kaç defa kürtaj yaptın demek
vb ...
Acaba kendisi mi yoksa bir başkası mı diye düşünemiyorum.Sonuçta adam 65 yasında ve belediye başkanı
Başbakan kızmıyor mu hiç ona

 
Kiziyor, istemiyor da ama yapacak bir seyi yok, halk melihi sectigi icin o da goz yumuyor. Mesela urfa'da da aynisi oldu.

Not: eksici piclerin yaptigi gibi sallamasyon ergen gorusu degil, gercek bilgilerdir.
  • Cumhuriyet Savcısı  (11.03.13 20:02:35 ~ 20:03:22) 
Başbakan'ın gücü yetmez kendisine, çok ciddiyim. Geçen yerel seçimlerde adamı aday göstermedi(hatırlarsanız bir gün kala açıklandı kendisi). Elimde belgeler var dedi, hop ertesi gün aday. Ama ben twitter'da kendisinin yazdığına inanmıyorum. Bir adam vardır ona şöyle yaz böyle yaz diyordur. O da kraldan çok kralcıysa böyle oluyordur gibi.


  • heritage  (11.03.13 20:29:40) 
soruna cevap veremem fakat bu adama ben çok fazla gülüyorum, belki de yaşadığım şehirden uzak olmasından ötürüdür.


  • berat1058  (11.03.13 20:30:08) 
tayyipin çok büyük bir açığı var elinde, tabi kimse bilmiyor ne olduğunu. farkedersen ikisi birbirine hiç bulaşmazlar gerekmedikçe. yoksa ankarada (kabinenin kalbi) bu şekilde mafyavari takilmak pek kolay değil.


  • inannas jofn  (11.03.13 20:50:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.