[]

Sponsorluk maili nasıl yazılır?

Merhaba, bir etkinliğimiz için topluluk olarak sponsor arayışındayız da, bir iki firmaya mail atacağım. Şu taslak uygun mu sizce?

"Merhabalar,

Ben isim soyisim, Bilkent Üniversitesi Moleküler Biyoloji ve Genetik bölümünde 1. sınıf öğrencisiyim. Bilkent Genetik Topluluğu olarak bu yıl 13-14 nisanda 5.'sini düzenleyeceğimiz Horizons in Molecular Biology and Genetics isimli seminerimize sponsor olacak firmalar arıyoruz. Eğer ilgilenirseniz etkinlikle ilgili sponsorluk dosyamız ektedir."

 
hocam maille olmuyormuş bu işler, onu anladım. kapı kapı gezmeniz lazım randevu alıp.


  • zazazaraeta  (11.03.13 19:32:33) 
PDF olarak bir sponsorluk dosyası hazırlayın, etkinliği tanıtan. (Madem 5.si önceki etkinliklerde neler yapıldığına da kısaca değinin dosyada, fotoğraf vs koyun.) Daha sonra bu dosyayla beraber etkinliği ve ne için sponsorluk istediğinizi özetle maile yazın. (Öyle sponsor arıyoruz diye olmaz, onlara da bir şeyler sunmanız gerekiyor. Kim katılacak, hedef kitle kim vs.)Mailde görüşme talep edin. Daha sonra maili attığınız kişiyi arayarak maili aldıklarını teyit edin. (Defalarca sponsorlukla düzenlenen öğrenci organizasyonlarının organizasyon ekibinde bulundum. Biz hep bu yolu izledik.)


  • ay nov kung fu  (11.03.13 20:52:42) 
evet maille olmuyor malesef, her gün tonla mail geliyor, malesef dönmek bile zor geliyor. randevu alıp gitmen lazım.


  • abtash  (11.03.13 21:10:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.