[]

devletin bir kurumunu ihbar etmek

adı bende kalsın, dün ibb'ye ait bir kültür merkezine film izlemeye gittim. her zamanki gibi. ama bi tuhaflık vardı. devletin kültür merkezini düğün salonu olarak kullanıyorlardı. hemen fotoğrafını çektim. belki yasaldır ve bu işten para kazanıyorlardır ama bana gene de saçma geldi, bir yerin adı kültür merkesi ise kültür merkezi kalmalı. devlet kurumları bal satan emlak dükkanı kafasında olamaz. şimdi bunu ihbar etmek istiyorum. ama arada kaldım. belediyeye ihbar etsem, kimi kime ihbar etmiş olacam. yani sonuç alacağımı sanmıyorum. öte yandan fotoğrafları haber sitesine yollasam bu sefer, hayatının en mutlu gününü yaşayan gelin, damat adayının mutluluğuna gölge düşürmüş olucam. sizce napayım?




 
www.google.com.tr


sanirim yaygin bir uygulama.
  • kratos  (11.03.13 08:41:28) 
pekiyi soruyu şöyle değiştiriyim o zaman içerisinde sanat icra edilen(sergi, seminer, el sanatları vs..) bir kurumda düğün, nişan yapmak çok saçma değil mi? hani entel, batı yalaması biri olarak görünmek istemiyorum; ama anca 3. dünya ülkesinde olabilecek şeyler gibime geliyor.

edit : ilaveten senin verdiğin google sonuçları sadece düğün salonu işletmeciliği yapıyor. düğün de kültürümüzün bir parçası olduğu için sanırım düğün salonu yerine daha modern olsun diye kültür merkezi adını koymuşlar. burada ise durum başka.
  • dokunmakalbime  (11.03.13 08:48:06 ~ 08:54:05) 
savcılığa suç duyurusunda bulunuyorsunuz harekete geçiyorlar canları isterse.


  • tetebangura  (11.03.13 09:08:41) 
şu anda entel, batı yalaması biri olarak görünüyorsun ama, 3. dünya ülkesi olmak nedir,
bu tarz kurumlar hayrına işlemiyor orada, belirli bir döner sermaye olmalı
şikayet etmeye kalkarsan şikayetinle kalırsın, bunlar resmi olarak yapılan şeylerdir. düğün yapılması için salonun adında düğün geçmesi mi gereklidir bu da tartışılır tabi
  • Ramiegovic  (11.03.13 09:41:38) 
ihbar etmek değil de ibb'nin bilgi merkezine bu uygulamanın yasal olup olmadığını sorabilirsin. aynı belediyenin çatısı altında ama büyük bir şirketin farklı departmanları gibi düşün bunları.

ama muhtemelen uygulama yasaldır.
  • buttercup  (11.03.13 10:29:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.