[]

Sabah koşusu

Hayatımda ilk defa sabah koşusu yapacağım, elbet bilmem/dikkat etmem gereken şeyler vardır diye soruyorum bu soruları

- Bugünlerde sabah havaları nasıl oluyor, 6.00 - 7.00 arası yani; İstanbul'da, spesifik yer vermek gerekirse Etiler civarında

- Hızlı tempolu yürüyüş / hafif koşu şeklinde yapacağım da, dikkat etmem gereken bilmem gereken bir şeyler var mıdır?

- Son olarak, koşudan sonra normal kahvaltı etmemde sakınca var mıdır (2 dilim çok tahıllı ekmek, 75gr beyaz peynir fix mesela)

Teşekkürler Michael Phelps :)

 
serin olur etiler yüksekte kalıyor.
sabah cigerlerin tam açılmadan zorlama kendını, empolu yuruyusu uzun tut
bir fikrim yok malesef
ricalar
  • cokponcik  (10.03.13 20:38:40) 
benim ellerim ve burnum çılgın gibi üşüyor bu aralar.polar eldiveniniz falan varsa yanınıza almanızı öneririm.

bir de müzik olsun bu önemli :)
  • aşksız prens  (10.03.13 20:49:05) 
ilk defa yapacaksan belli ki hamsın,koşudan önce iyi ısın,açma germe yap.aynı şeyleri koşu bittikten sonra da yap.daha az ağrın olur.
ayrıca duşu ılık suyla alırsan yine daha az ağrın olur.

  • mesa  (10.03.13 20:50:26) 
@mesa ham değildim aslında da ayağımı çatlattım 2 - 2,5 ay önce, o yüzden yeni yeni toparlayacağım; duş olarak da, sıcak su yerine ılık su değil mi?


  • zaugnakhaldun  (10.03.13 20:57:27) 
aynen hocam normalde soğuk diyorlar da bu havada zor.2 ayda hafiften hamlamışsındır ama bence.geçmiş olsun ayrıca.


  • mesa  (10.03.13 21:17:46) 
muhtemelen biliyorsundur ama koşmadan önce dinamik ısınma hareketleri, koşudan sonra statik germe hareketleri.


  • megafon  (10.03.13 21:24:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.