[]

koli, taşınma..

merhabalar..
cumartesi günü taşınacağımdan mütevellit(bu kelime ne yahu?) bir sorunum var..bu karton koliler, hani herkesin kullandığı falan nereden alabilirim bakkal çakkal dışında, baya bi mutfak eşyası var, yani baya bi koliye ihtiyacım olacak, geçen sefer ebem ağlamıştı koli ararken, bu sefer daha ihtiyatlı davranıp önceden sorayım dedim..



 
bakkal çakkal istemiyosun ama karton kolilerin mekanı da orası.ama bide marketlere bak istersen...


  • nhl  (28.01.09 23:49:17) 
marketler kadar olmasa da eczanelerde de koli çıkar epey. biriyle konuşabilirsin ne kadar koli çıkar falan diye.


  • burfak  (28.01.09 23:51:30) 
küçük bakkal çakkalda bulamazsın pek. büyük marketlerin genelde arka taraflarında mal kabul bölümleri olur. oralara bir uğrayıp güvenlik görevlisine derdini anlatırsan yardımcı olurlar. öğleden önce gitmelisin fakat. çünkü genelde öğle saatlerinde koliler birikir ve onlarda öğütme makinesi gibi bir şeyi çalıştırırlar. koli moli kalmaz.


  • jaaaccckkk  (28.01.09 23:56:43) 
tahtakale'de ambalaj malzemesi satan bir han var. fiyatları da uygun.


  • xyoney  (29.01.09 00:00:35) 
İşlek yerlerdeki tekel bayilerinden sigara kolisi isteyebilirsin. Çok koli bölümünü bilmem ama en sağlam koliler sigara kolileridir. Önemli eşyalarını sigara kolisinde istif edebilirsin.


  • girisimci ruh  (29.01.09 00:08:48) 
sırf koli satan bir site gördüm ben geçenlerde.

www.kolici.com
  • thefirstfbli  (29.01.09 00:16:47) 
"kağıt ve kağıt ürünleri" satan yerler var, beşiktaşta filan ara sokaklarda görüyo insan mesela. onlarda var. nalburlara yakın yerleri koklamak lazım.


  • gerrain  (29.01.09 08:03:42) 
koçtaş da satıyor.


  • oceano  (29.01.09 08:22:51) 
Kırtasiyeler de çok yardımcı olur bu konuda


  • ayyar ul tayyar  (29.01.09 11:55:50) 
Koli kutu vs. arayan arkadaşlar www.kolici.com adresine bir gözatın isterseniz adamlarda her türlüsü var inceledim fiyatlarda bauhaus a göre gayet düşük..


  • Strawberyy  (28.04.11 20:36:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.