[]

Hacking Ustune Kitaplar

programlama bilgim var. algoritmalardan da anlarim. biraz network hacking olayina bulasmak istiyorum. zarar verme amacli degil, ogrenme amacli sadece.
amazon arastirmasinda ratingleri iyi olan su kitaplari buldum:

www.amazon.com

www.amazon.com

www.amazon.com

www.amazon.com

bunlar ne derece isime yarar? bir de nasil bi sira ile okumam gerekir? veya sizin onerebileceginiz baska kitaplar, yontemler falan var midir?


thnx

 
kitaplarla olmaz o is. evvela ne hacklemek istiyorsun

sql injection ve web uygulamalriysao dili, veri tabani yapisini, sql engine query parsing metodlarini ii bilcen

windows hack se windows driver yapisini assemblyi ii bilcen

linux hackse yine ayni seyler.

ornegin spam mail atacan baska adreslerden o rotokolu bilip acigini kendin bulacaksin.

ne hackeri olacaksan sistemi cock cok ii bilmelisin ki onun aciklarini bulasin.

ha ben acik falan bulmam dersen o zaman zaten pek bisi yapmana gerek yok.
  • mazungu  (10.03.13 20:39:59 ~ 20:41:04) 
Hack olayına girmen için sistemi o kadar iyi bilmen lazım ki açıklarını fark edebilmen gerekiyor. Yani network hacking diyosan o zaman temel network bilgisinden ileri seviyeye doğru yardırman lazımdır diye düşünüyorum.


  • roket adam  (10.03.13 21:36:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.