[]

Ankara'da Tırnak Batması Tedavisi..

Ankara'da tırnak batması tedavisi konusunda önerebileceğiniz doktor/hastane var mı?

tırnak çektirmek dışında, ayak tırnağını yola sokacak her türlü müdahaleye açığım.


 
öncelikli olarak geçmişler olsun...

şöyle bir prosedür uygularlar, herhangi bir tıp fakültesi ya da devlet hastanesinin ayak sağlığı bölümünden gün al -ki tavsiyem tıp fakülteleridir- kontorlünü yaptır.

Tırnağın durumuna göre batan kısmın çevresindeki etleri, kullanımla birlikte eriten bir merhem/sprey ya da krem verirler.. 10-15 gün içinde tırnak batan etten kurtulur eski haline döner

Eğer durum daha vahimse -ki benim başıma gelen bu durumdur- hafif bir lokal anestezi ile tırnağın batan kısmını etten çıkartıp etin üstüne koyarlar altına da tampon yaparlar. Yine tırnak kurtulur ancak bu 2 gün çok büyük ağrılar yapar. Sonrasında rahatlarsın..

Eğer durum çok çok kötü ise çekerler ama çekme işi en son yapılacak iştir ve hocalar pek tavsiye etmez...

Geçmiş olsun, sabır dilerim. Büyük bir ihtimal krem/sprey ile işi halledersin
  • clive  (10.03.13 20:59:53) 
bende vardı o sorun. pedikür mü manikür mü işte ondan yaptırdım. geçti. iki üç ayda bir tekrar batıyor fakat sıkıntı olmuyor. artık kendi kendime yapıyorum hatta. hastanelerde yapılan ameliyatlarda da tekrar çıkma olasılığı varmış. ortopedi doktoru bana direkt "kadın kuaförüne git" dedi. bu kadar.


  • kablelvuku  (10.03.13 21:16:56) 
teşekkür ederim cevaplar için


  • bihaber  (16.03.13 16:20:32) 
batan bölgeyi kesip tırnağın ete girmesine neden olan açıklığı dikiyorlar sonra tırnağı düz çıkması için pamuk koyuyorlar orası da kapanmış oluyor. tırnağınızı düz kestiğiniz ve ayakkabıya dikkat ettiğiniz sürece sorun olmayabiliyor. geçmiş olsun. özel hastanelerde hatta devlet hastanelerinde kısa bir sürede hallediyorlar.


  • sparkle kiddle  (16.03.13 16:26:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.