[]

Benden de bir interrail sorusu

roma
venedik
milano
monaco
marsilya
barcelona
madrid
bordeaux ve/veya tolouse
paris
brüksel
rotterdam a
msterdam
berlin
münich
viyana
budapeşte
sofya

Rota aşağı yukarı bu, ben belirlemedim. Benim özellikle görmek istediğim bir şehir filan yok zaten. Tabi bu taslağın da taslağı.

Önce Interrail başlamadan Roma'ya gidelim uçakla, 2 gün orada geçirelim diyoruz. 30 günlük bilet galiba Interrail bileti.

Her türlü fikrinizi zikrinizi duymak isterim.

 
biletiniz büyük ihtimalle 30 günde 21 günlük bilettir, yani 30 gün içerisinde 21 gün binebilirsiniz. 17 şehri de anca bir çay içimi görürsünüz.


  • whoosie  (10.03.13 15:20:07) 
kafadan yarısını silmeniz lazım bunların. whoosie'nin de dediği gibi 30 günlük bileti 21 gün kullanabileceksiniz ve bu süreçte bu kadar şehir göremezsiniz. "sana ne ulan, biz uyumayız, ışınlanırız" derseniz ayrı...


  • der meister  (10.03.13 15:24:11) 
Yok, bana da çok fazla geldi zaten. Eleriz herhalde epey. Abicim size ne diyecek olsam sormam, bir fikrim yok ondan yorumlarınızı istiyorum.


  • adoramereku  (10.03.13 15:25:42 ~ 15:25:59) 
o kadar çok şehre gerçekten gerek yok.


  • lanc  (10.03.13 15:48:09) 
www.facebook.com

bu gruba katıl sonra gruba yaz iletini. daha çok fikir veren çıkar.
  • ahmet kaya şarkısı  (10.03.13 15:58:12) 
ayrıca ufak bi fikir vermek gerekirse sennle hemen hemen aynı rotayı uyguladım ama son durak amsterdam'dı. gerisine gitmedim ve 22 gün tuttu yetti.

roma da 3 kalmıştık sen de 3 gün kal. milano da vakit kaybedecine floransa da 2 gün kal. milano kalmaya değmez. aynı şekilde marsilyayı da çıkar listeden, 1 gün harcadağına pişman olursun. nice'te 1 gün kal. denize gir, monacoya zaten nice ten otobüs var 1 euroya. yarım saat srüüyor gider gezersin günübirlik.

bordeaux a da bi gün yeter bence. neyse işte sen o gruba gel daha fazla akıl veren çıkar.
  • ahmet kaya şarkısı  (10.03.13 16:01:15) 
Vallahi fesbukum yok ama arkadaşla bakarız biraz.


  • adoramereku  (10.03.13 16:23:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.