[]

Bağış Yapılabilecek Kurum

Bir miktar para bağışlayacağız. Güvenilir ve bağışların yerlerine gittiği hangi kurumlar var?




 
çocuk esirgeme kurumu olabilir. kızılay ya da.


  • lady montana  (10.03.13 13:16:03) 
lafı dolandırmadan sormuşsunuz, dolandırmadan söyleyeyim: diğerlerinin güvenilir olmamasından değil ama ihh'yı yakından biliyorum. abim yurtdışı yardım kampanyalarına/yurtiçinde organizasyonlarına gönüllü olarak katıldı. ihh'ya güvenebilirsiniz. mesela pakistan'da kimse yok mu derneğinin elemanları bile bölgeyle ilgili abimlerden bilgi almak zorunda kalıyorlarmış. ihh bölgeyi bilen uzmanlarla çalışıyor, ihtiyacı olana ulaşıyor. endonezya'da tsunami olduğunda ihh yardım götürürken kimse yok mu derneği okul yapıyordu. okul önemsiz değil ama, hem tsunami can alıp can yakarken ihtiyaç yok hem de cemaat okulu için insanların parasını toplamanın dürüstlükte yeri yok. ihh ne yaptı, endonezya'da ekmek fırını açıp yerlilere ekmek üretmeyi öğretti. afrika'da insanları göz ameliyatı yaptı, su kuyuları açtı. savaş mağduru yetimlere koruyucu aileler buldu. saygılar.


  • vizdilva  (10.03.13 13:45:35 ~ 13:48:14) 
katılıyorum. öğrencilere burs verin.


  • girl in a coma  (10.03.13 17:50:23) 
ihh, deniz feneri gibi derneklere paranızı kaptırmayın.
lösev, tegv gibi düzgün çalışan ve tek amacı yardım olan kuruluşlara bağış yapınız.

www.tegv.org
www.losev.org.tr
  • faaip de oiad  (10.03.13 18:59:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.