[]

gençler bi bakın :/

ben bu aşk meşk şeylerinde çok beceriksizim, onu söyleyeyim önce, sonra da konuya gireyim.

derslerimin birinde bi kız var, beğendim kendisini, ama cool olduğumdan her gördüğüm kıza selam vermem(ama bu kız çok sade, çok etkilendim yani), neyse geçenlerde bana bi selam verdi, ertesi gün bi selam daha verdi, o zaman gittim yanına oturdum, 1-1.5 saat muhabbet ettik falan. ismi çok bilindik bi isim, facebook'tan buldum ama stalkingin allahı olur diye eklemedim, bugün de kız beni eklemiş falan.

ne yapacağımı bilmiyorum lan, gel akşam bir şeyler yapak mı desem direkt, beceriksiz olduğumu belirteyim tekrar.

 
yapman gerekeni degil de yapmaman gereken sey kasmak. gidip 1-2 saat konustuysan bir kizla facebookta eklemenin stalkerlikla alakasi olmaz. rahat ol, bi yerlere cagir bi kahve icin, bira icin filan. yuru buradan iste, sikintili bi durum yok.


  • fortisvita  (09.03.13 22:27:35 ~ 22:27:56) 
gel akşam bi şeyler yapalım şeklinde deme tabi.
şugün şurda şöyle bir şey varmış gitmek ister misin gibisinden sor

  • lady montana  (09.03.13 22:28:13) 
@lady montana, direkt bişeyler yapmak şeklinde desem yanlış mı olur ki?


  • noluyo yaa  (09.03.13 22:35:47) 
ben hoş karşılamıyorum. hadi bi şeyler yapalım. ee napalım dicek. o sen de bilmem ki diceksin büyük ihtimal. buna fırsat vermeden direk şuraya gidelim yada şunu yapalım de.


  • lady montana  (09.03.13 23:06:40) 
bir şeyler yapalım deme, akşam şunu yaparız diye düşündüm sen ne dersin ya da başka fikrin var mı diye sor gerisi gelir.


  • alciphron  (09.03.13 23:26:41) 
ya aktivite tadında değil de, akşam bir şeyler içelim mi şuraya gidip derim dersem, panpa gel takılak demeyeceğim herhalde :).

bu da mı yanlış (cidden soruyorum ha)
  • noluyo yaa  (09.03.13 23:28:37) 
en basitinden tavla oynamaya davet et :)
bilmiyosa da ben öğretirim sana de evet bu süper fikir :)

  • lady montana  (09.03.13 23:31:49) 
büyük bir denyoluk etmezsen bu iş büyük ihtimalle olur gibi görünüyor. kız mesela tiyatroyu seviyorsa, birlikte tiyatroya gitmeyi teklif et. veya sevdiği ne varsa onunla alakalı bir etkinlik bul. ve oraya davet et. yani şunu diyorum; kız sevdiği bir şeyi yaparken sen de o an kızla birlikte olduğun için, kız kafasında seni keyif aldığı bir anla ilişkilendirecek ve kıza daha sempatik görüneceksin. şansın şu an %70 ise %85'e çıkarıcaksın.


  • henrychinaski  (09.03.13 23:44:43) 
yanlış değil fakat akşam xxxx te oturup birşeyler içeriz diye düşündüm sen ne dersin diye sorarsan daha şık durur


  • alciphron  (09.03.13 23:52:55) 
tavla dersem olmaz, öyle bi kız değil.

@henrychinaski tiyatro aklımda, hatta oyun bile aklımda, ama bilet bulması vs 1 ay maalesef

@alchipron, ortak arkadaşımız yok maalesef.
  • noluyo yaa  (09.03.13 23:54:36) 
abi reçeteni yazıyorum, en güzeli de bu zaten.

bol bol muhabbet ediceksin, bu muhabbet arasında geçen sinema, tiyatro, yürüyüş, gezi, konser vs aklına ne gelirse mevzularına denk gelince davet ediceksin. veya atıyorum yemeklerden konuşuyosunuz aa şurda çok güzel yapıyolar falan diye giriceksin olaya. ya da küçük bi şey üzerine birasına, sinemasına iddiaya giriceksin.
  • tunachu  (10.03.13 01:22:54) 
Olacak bu iş.


  • brainstorming  (10.03.13 03:36:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.