[]

Uzun süreli ilişkisi bitenler

Neden ayrıldınız? Ne oldu da ayrıldınız?

Edit: Uzun süreden kastım 2 yıl ve daha fazlası.


 
ilişki bi yere gitmiyodu. iletişim sorunu kitlemişti ilişkiyi yani. yardım almayı kabul etmedi karşı taraf, ayrıldım. öyle gitmezdi


  • delfina  (09.03.13 19:39:04) 
1.5 sene sayılmaz mı? sayılır. uzak mesafe ilişkisiydi, bitirmeye çalışan taraf bendim, "sabret" diyen oydu.

üniversiteye başladıktan sonra sanırım ortamın da etkisiyle, "ben şimdi hayatımı bunu bekleyerek mi geçireceğim?" diyerek terk etti bir anda.

terk ettiği güne kadar harika geçiniyorduk ve 1.5 yıl boyunca, ciddi söylüyorum, bir kez olsun onun yüzünden delirdiğimi, onu kıskandığımı, tripleriyle uğraştığımı hatırlamıyorum.

rüya gibiydi resmen. dünyanın en kaprissiz, anlayışlı, zeki hatunuydu benim için. allah belasını versin.

ya da vermesin, iyi kızdı, mutlu olsun ne diyim.
  • der meister  (09.03.13 19:42:23) 
2 sene ve 5 senelık ılıskılerım oldu. Her ikisi de ilgisizlik yüzünden bitti.


  • cekirdekabugu  (09.03.13 19:46:19) 
zaten olmuyordur. o kadar yürütülebilmiştir ama gitmiyordur yani. beklentiler farklıdır..


  • pinkket  (09.03.13 20:20:14) 
alışkanlıkla sevgiyi ayıramıyor bazen insan yıllar içinde.
bunu fark edip ayrıldık.

  • berend  (09.03.13 20:33:27) 
o "uzun" süre boyunca biriktirdiğim herseyi kustum ben. o da tabii... aslında en basta farkettigimizde problem etmeyeceğimizi düşündüğümüz farklılıklarımız gun be gun batar oldu.
Sen ( o da tabii) zamanla "bu benim" deyip kaybetme korkun kalmayinca değiştirmeye çalışıyorsun galiba. önem sırası değişiyor..
ve bak diyorum; ailesiyle anlaşamıyorsan o iliski bir yerde kopuyor.
  • The Pleasure of Pain  (09.03.13 21:12:31) 
2 senelik bir ilişkim var ayrılmadık ama eğer ayrılırsak kesinlikle monotonluk , ilgisizlik yüzünden olur. çünkü zamanla sevgi ve alışkanlık artıyor ama başlarda ki elde etmeye çalışma etkileme, süpriz fln kalmıyor. evli mantığı cepte diye düşünüyor.


  • cusoon  (11.03.13 16:15:01) 
bi yere gitmemesi. 4 senelik uzak mesafe ilişkisiydi ve yakın bir gelecekte beraber olma ihtimali, görebildiğim hiç bir çaba yoktu.


  • meriadoc  (11.03.13 16:19:38) 
bu erkek veya kadin olduguna gore degisir. ben erkegim ve sebebin artik birey olmak istememdi. 3 yillik iliskimi bitirdim.

soyle ozetleyeyim: o, iliskisi olsun olmasin ozgurdu. ama ben degildim. oyle ki, iliski bitti, o rutinine devam ederken bende 3 yilin verdigi anlamsizlik vardi sadece. askerden donup sivil hayata alismaya calisiyo gibiyim su an.

sigaraya basladim.

iyi ki daha fazla vakit kaybetmemisim diyorum simdi.
  • aslinda iyi cocuk  (01.12.15 23:30:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.