[]

kadıköy'den akıllı telefon alma

Akıllı telefona ihtiyacım var kafamda 2 model var Sony Xperia Z ya da iphone5. i5 herkesin elinde olduğundan pek alasım yok ama fiyatını kadıköydeki telefoncularda 1600tl olduğunu görünce cezbetti beni, ben fiyatını gsm oparatörlerinden ibaret 2400 felan sanıyordum.Aynı zamanda Xperia Z de 1650 lira oluyor onlarda.

Bu kadıköyedki telefonculardan alanınız var mı? 10 yıllık esnaflar sattığından bir yamuk olmaz gibi geliyor, sizce sorun yaşar mıyım alırsam? Ayrıca cihazlarımız pasaport kayıtlı, 3 ay sonra kilide girmez diyorlar.


 
100 yıllık esnaf olsun işin içine para girince adam babasını tanımaz.paralel ithalat, yetkili servis garantisi yok.eğer cihaz baba bi arıza yaparsa mesela anakartın yanması gibi kullanıcı hatası der şutlar seni.
iphone 5 1999tl.399 tl için 1600 tl riske atmak pek akıl karı gibi gelmedi bana ama genede sen bilirsin..
bence alma...
  • bu da mı gol değil lan  (09.03.13 19:50:41) 
Bahariye İletişimden aldım ben gayet mantıklı düzgün cevaplar veren insanlar sorduklarınıza. Paralel ithalatsa bir ton teknoloji market de öyle satıyor sonra yok mağazadan alınan ürünü değiştiremeyiz diye saçmalıyorlar Vatan Bilgisayar gibi. Onlarla uğraşmaktansa esnaftan alırım daha iyi. Adam aldığı firmayı da anlattı değişiminden tamirine kadar. Çarşı iletişim hakkında sadece iyi şeyler duymadım ona dikkat edin.


  • i-pek  (09.03.13 20:11:54) 
onların ağzı iyi laf yapar ama arıza çıktığında başını ağrıtırlar. telefonu alırsın 5-6 ay sonra bir bakarsın imei kayıt dışıdır diyor meğerse yurtdışından gelmiş geçiçi paaport kaydı yaptırılmış falan. paraya kıt, bilinen bir mağazadan al derim ben. birinci tavsiyem media markt olur, bimeks de fena değil. ama nereden alırsan al o bahsettiğni yerlerden iyidir.


  • samfisher  (10.03.13 00:15:08) 
pasaport kayıt haricindeki laflarına inanırım çünkü gayet pahalıya satıyorlar. sahibinden.com a baksanız aynı cihazın en fazla 1400 tl'ye yine aynı mağazalar tarafından satıldığını göreceksiniz. ama hepsi kayıtsız. sizin örnekte 30-50-80 tl gibi bir para verip geçici kayıt denen aslında kanunsuz olan uygulamayı yapmışlar. 3 ay sonra sistem değişirse hepsi patlayacak. forumlardan takip ediyorum kaydı düşen yandım anam diyerek hizmeti aldığı adamı arıyor bu sırada telefon 2-3 gün kapalı kalabiliyor. yani uzun lafın kısası:
telefonu 1350-1400 e alın ama pasaport kaydını kendiniz yaptırın.
son olarak o esnaflardan korkuyorum çünkü imei lerin klonlanması ihtimali her zaman mevcut. bu adamlar çin malı telefon da satıyor nasıl olsa satmak zorunda diye orda geçici kayıt yaptırdığı imeiyi o telefona kolayca klonlayabilir. işte o olursa da geçmiş olsun :( o yüzden sahibinden satanları tercih etmeye çalışıyorum.
  • ozdek  (14.03.13 08:44:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.