[]

uyurken müzik dinlemek zararlı mıdır?

Klasik ya da smooth jazz dinleyerek uyuyorum. buna bağlı olarak sabah uyandığımda ufak bir halsizlik oluyor ama huzurlu oluyorum.

bu yapılmaması gereken bir hareket mi?
uyurken müzik dinlemenin ne gibi zararları vardır?

Teşekkürler...

 
Tam bir fikrim yok ama sanırım müzik olduğu zaman tam uyuyamıyoruz.
Bir kaç defadır deniyorum. Müzik olmadığı zaman problem yok ama. Müzik dinlediğim zaman sıkıntılı bir uyanış oluyor.

  • kvlknctk  (08.03.13 19:25:19) 
Konu hakkında bilgi almak için çaba sarf ederken birinin gelip böyle kurulması çok can sıkıcı.


  • kvlknctk  (08.03.13 19:32:24) 
dediğin olay kişiden kişiye değişir. Rem uykusunda bazı bireyler dış uyaranlara açık oluyor, bu da rem uykusunu sekteye uğratabiliyor ve beyin yeteri kadar dinlenemiyor.

bazı insanlar ise düğünde bile uyuyabiliyor. tamamen psikolojik ve nevrotik bir durum.

sana tavsiyem zamanlayıcı bir program vasıtasıyla müziği yatmandan 1 saat sonrasında kapatmayı sağlaman.
  • thracian  (08.03.13 19:32:45) 
mesela aydinlikta uyumak melatonine etki ediyor, yalniz bunlar entel hassasliklari, tas gibi adamsin amk, istedigin gibi uyu, halsizsen pencereyi aralik birak taze hava girsin, belki de burnunda doku fazlaligi vardir, nefes alisverisini etkiliyordur.
hadi bakalim

  • jemjumun intikami  (08.03.13 20:01:53 ~ 20:03:31) 
Kulaklıkla dinlemen zararlı. Kulaktaki bakterileri artırıyor diye biliyorum ben, zamanla da duyma bozukluğu başlıyor. Dinleyeceksende hoperlorden diyne.


  • secilmis uye  (08.03.13 20:07:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.