[]

Resimdeki futbolcu kim ola?

Dün Plzen-FB maçını seyrederken, ev arkadaşım Ziegler'e bakarak "Fener'de eskiden böyle kepçük ağızlı biri daha vardı." dedi ve maçın geri kalanında umutsuzca bu futbolcunun kim olduğunu aradık. Elimizde bir adet fotoğraf var ve arkadaşıma göre aradığı adam bu (show tv gibi kırmızı daireye aldım. En üstte, Uche ve Kemalettin'in arasında).

Fotoğrafın orjinalini burdan bulduk:
www.fenerbahcemaclari.com
Başka bazı futbolcular da kayıp olduğu için eleyemedik de.

Bana göre bu adam Tayfun Korkut olabilir çünkü fotoğrafta onu da göremedim. Arkadaşıma göre ise başka biri. Biz işin içinden çıkamadık. Sizlerden yardım bekliyoruz sevgili sözlük ahalisi. Öptüm

 
tayfun korkut gibime geldi.


  • obaa  (08.03.13 18:42:19) 
ilk bakista Ogun gibi geldi bana.


  • Godless  (08.03.13 18:46:25) 
Tayfun +1
bulabildiklerim:rüştü, engin ipekoğlu, uche, atkinson galiba, Tarık dasgun, aykut, bülent uygun, oğuz, boliç, ilker, galiba ali güneş, jes hogh

  • 44  (08.03.13 19:30:32) 
ogün


  • tetebangura  (08.03.13 19:32:13) 
tayfun korkut ya da selahattin özbir.


  • vur joker vur  (08.03.13 19:48:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.