[]

işkur borcu ve muayene ücreti

Hastaneye gittim muayene oldum muayeneden sonra ilaç yazılmadığı için eczaneye gitme gereği duymadım dolayısıyla muayene ücretini ödememiş bulundum. İnsanlık hali ilaç yazılmayınca eczaneye gidip muayene borcum çıkacak onu ödeyeyim diye bir reflex oluşmadı. 5 kez bu şekilde muayene olmuşum biriken muayene borcumu nasıl ödeyebilirim elimde reçetede yok.
(sgk merkezimi olur bu bilmiyorum ama bir yere gidip ödeme yapıp borcu direkt sildirme durumum var mı)


Bir de turkiye gov.tr sitesisinde gezeken işkur borcu sorgulama diye bir bölüm takıldı gözüme. Nedir bu işkur borcu ?

diğer bir merakım da şu
e-Devlet Şifresi
Mobil İmza
Elektronik İmza
T.C. Kimlik Kartı
nedir

 
e-devlet şifresini pttye gidip alabilirsin. bi bunu biliyorum.


  • anestezik  (08.03.13 13:43:30) 
bir sonraki doktora gidişinizde ilaç yazarlarsa, eczaneden ilaç almaya gideceksiniz ve ilaç katkı payı ile beraber biriken muayene ücretleri tahsil edilecek.
isterseniz yakında bir eczaneye sorun, kimlik numarası ile, ilaç almadan da bu muayene bedelini şansınız oluyor mu diye...

  • balik kraker  (08.03.13 14:06:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.