[]

Geleceğimi Belirleyin YARDIM !

merhabalar arkadaşlar,

şuan yazıcakların benim şu saatten sonra ne halt yiyeceğimi belirleyebilir bu sebeple yazacaklarınız mantıklı ve detaylı olsun lütfen.

Gelelim konuya, bir tanıdığım bana iş kurmak istiyor. %51 ortak o olacak ben ise %49 ve istediği şey bankadaki faizden daha yüksek kazanmak fazla bişi istemiyor yani..

Şimdik ben 20 yasındayım universite ogrencısıyım fakat açıktan okuyorum. Yazılım ve muhasebe bilgim var ama farklı bir sektore gırmek ısterım. İşinin Başında Durabilecek çalışkan biriyim. Her türlü fikire açığım yeterki riskleri az olan bir iş olsun ve yatırılacak paranın geri dönüşünü yapabileyim.( geri istenen bir para yok). Ama niyeti o parayı ödemek. franchising falanda olabilir, para limiti yok gerçekten zengin bir abim :) saygılar sevgiler

 
okuyabilseydin iyi olurdu ama fırsat çıktıysa değerlendir. akranların kantinde whatsapp'tan mesaj gelmiş muhabbeti yaparlarken sen hayata atılmış olacaksın.

ekleme : ve inan bana 4 yıllık üniversite bitirip iş beğenmeyen veya bulamayan mezunlar ordusu mutsuz, mesut takılırken bir şekilde iş hayatına erken adım atmış kişiler bir saniye boş durmaz, kendi şanslarını kendileri yaratırlar.
  • dokunmakalbime  (08.03.13 09:32:00 ~ 09:34:06) 
iyi fırsat ama iş kurmak kolay değil. en azından temel seviyede işletmecilik ve finans yönetimi (muhasebe değildir bu) bilgisi gerekir. ortalık bi heves iş kurup batanlarla dolu. mümkünse güvenebileceğin bir danışman bulmaya çalış. tek başına biraz zor. hiç bir şey bilmiyorsan ve "illa bi iş kurucam. para batarsa batsın önemli değil" diyorsan en azından bir iş planı hazırla ve tecrübesine güvendiğin kişilere incelettir. internette örnek şablonlarını bulabilirsin. ing. "business plan" diye geçer. böylece kabaca bir planın olur hiç olmazsa. capital, para vb. dergilerini takip et. yazılım konusundaki iş fikirlerini veya fırsatları kolla.

bir de kosgeb'in desteklerinden de faydalanabilirsin. üstelik bunda 70 saatlik ücretsiz eğitim de var.
www.kosgeb.gov.tr
  • merhum  (08.03.13 10:51:57 ~ 10:55:01) 
başkasının parası ile kendi işini yapmak her zaman iyidir.


  • kaptan memo  (08.03.13 12:36:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.