[]

Klostrofobi Tedavisi ?

Selamlar

Eşimde ileri derecede klostrofobi var. Asansör, metro, tren, uçak, vapur, tramvay vs. binemiyor, binmeye yaklaşmıyor bile. Eskiden çok sorun değildi ama evlendikten sonra insan tatile bile gidemeyeceğini farkettiği için kötü hissetmeye başladı kendisini. Neyse, efendim benim sormak istediğim klostrofobi alanında uzmanlaşmış bir doktor tavsiyeniz var mıdır ? Herhangi bir psikaytr-psikolog istemiyoruz. Nişantaşında seansı 500TL ' ye gitti 4 ay boyunca. Tek yaptığı (SADECE) dinlemekti. Hiçbir halta da yaramadı. Sadece bu konuda ya da klostrofobi konusunda tecrübeli bir uzman arayışındayız.

Şimdiden tşekkürler.

 
erenköy ruh ve sinirde bu alanda uzlaşmış doktor olması lazım bir bakın


  • female demon  (07.03.13 14:10:39) 
(bkz: bilişsel davranışçı terapi) bir araştırın derim, bu alanda uzmanlaşmış psikologlara danışabilirsiniz. dinlemektense aktif seansların yapıldığı ve somut çalışmaların yapıldığı bir tedavi şekli. baktığıma göre klostrofobiye de iyi geliyormuş.


  • clementine the tangerine  (07.03.13 14:32:30) 
mesaj attim


  • mocha  (09.03.13 09:43:15) 
BÜPAM'da Falih Köksal veya herhangi bir psikolog lak diye çözer seansı 250TL. İTF'de herhangi bir psikiyatr şıp diye çözer beleş. ben de şıp diye lak diye olmasa da çözerim beleşe.


  • tetebangura  (09.03.13 11:24:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.