[]

Gittigidiyorda başarılı bir dükkan sahibi

Aylık ortalama ne kadar kazanır ?




 
adamına göre değişir.


  • overlok makinasi  (07.03.13 10:17:09) 
sattığın ürüne göre değişir bu.. ucu çok açık bir soru


  • Ramiegovic  (07.03.13 10:18:25) 
üretici sensen, mağaza şart. temiz ek kazanç kapısı.

fakat bayii isen, ya da tedarikçi isen, kar oranıyla, kargosuyla, sonuç olarak koyduğun fiyatla rekabet edemezsin diğer sitelerle. satış yine olur, fakat tatmin eder mi bilinmez.

Ben 2000 lira civarı kazanan orta halli dükkanlar biliyorum.

sahibinden.com'da daha çok satış oluyor diye biliyorum mağaza açısından bu arada.
  • nezaretten taharet  (07.03.13 10:25:50) 
2000TLden düşük kazandığında "kötü bir ay" geçirdiğini düşünen birini tanıyorum ben mesela. kendisi başarılı bir dükkan sahibi. ama tüm vaktini bu işe ayırmıyor... yarı zamanını ayırıyor diyelim.
"off geçen ay 2000tl bile getirisi olmadı GG'un" demişti geçen gün. ben para muhabbetini sevmediğim için "e normalde ne kadar kazanıyorsun ki" demedim ama demek ki ortalamasının altında kalmış, belki size bir fikir sağlar..
sektör: kozmetik

ama çok daha yüksek miktarlar kazananlar da vardır mutlaka...
  • neyleyim  (07.03.13 10:30:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.