[]

Sağlıklı kilo almaca

Duyuru sakinleri, bu ara çok zayıfladım. resmen etten kemikten düştüm. Şimdi şöyle 2-3 kilo almam gerek, çöktüm yani. Bu iş nasıl yapılır sağlıklı? Spora mı gitmeli napmalı. şimdi bana bıraksan nutellaya dayanırım ama oda göbek yapar çok fena, önerileriniz nelerdir

not:mevcut beslenme düzenim öğlen 12de kahvaltımsı şeyler, akşam 7de de yemek filn. sonra abur cubur. gecede mutlaka yatmaya doğru mide acıkınca topkek fln.


 
spor ve protein ağırlıklı beslenme en temizi olur.


  • kyha  (06.03.13 23:58:05) 
ogunu arttirsan o bile yeter 2-3 kilo icin.

kalkar kalkmaz kahvaltini yap, yapamiyorsan hemen meyve ye en gec yarim saat sonra kahvaltini yap. arkasindan 2 saatten uzun surmeden bir ogun daha, sonra ara bir ogun, ondan sonra aksam yemegi ve gece yatmadan once muz gibi bir seyler.

kisaca gunde 4-5 ogunden az yemezsen kendiliginden toparlar. tabii cer cop yeme.
  • entrapmen  (06.03.13 23:59:50) 
korktuğum bir şey alıp başını gitmesi. sonra burda 3 ay sonra nasıl kilo veririm diye bir duyuruyla karşınıza çıkmam :))


  • mobydick  (07.03.13 00:08:08 ~ 00:08:46) 
yag ve sekerden uzak durup et,yumurta gibi protein depolarini fazlaca tuketerek. Ben su an bunu uyguluyorum yag oranimi dusurmek icin. Gobusum biraz turk kasi afedersin.:)


  • groundhog day  (07.03.13 01:44:22) 
Zayıflamış bize ne, soru nerde mk


  • gokhan atestepe  (31.05.16 07:55:43) 
sen daha dün tıp fakültesini 9 yılda bitiren değilmiydin. buradan medet umduğuna göre, ya büyük bir yalancısın ya da asosyallikten kendine, aslında olmayan bir karakter vermişsin attığın yalana da kendin inanmaya başlamışsın.


  • gokhan atestepe  (31.05.16 09:05:36) 
@gokhan atestepe
9 yılda tıp bitirenin bu duyuruyu açamayacağını nereden çıkardın onu anlamadım?
ikisi de benim. gayet de oluyor.

bazen fazla bilmişlik iyi değildir fazla yanılırsın.
  • mobydick  (31.05.16 12:16:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.