[]

ps kargolamak

playstation kargolamam lazım.Kutusunu hiç açmadım göndericem direk.Ama nasıl yapsam bu işi.Sağlama nasıl alırım?Kırılır mı kargoda?Hangi kargo ile göndermek lazım?ne kadar tutar?

mucuk


 
Kırılır. mucuk.


  • cakabo  (06.03.13 22:20:25) 
orijinal kutudaysa iyi, ekstra sigorta ücreti ödemiyorsunuz. ayrıca köpük falan da olacağı için çok sıkıntı olmaz.

yurtiçi kargo, kötünün iyisi.
  • sanal uyku  (06.03.13 22:28:29) 
yurtiçi kargo çalışanlarının şubeseki kargoyu ararken diğer kargoları resmen hallaç pamuğu gibi oradan attıklarını gözleirmle gördüm ve kutulu mutulu şeylerdi dosya değil. oradan pay biç.


  • Elena  (06.03.13 22:46:46) 
ptt kargo ile gönderme.
güzel bir şekilde kutula.
yani 1-2 metreden düşünce bir şey olmasın.
bunun içinde balon naylonlar var.
onlar işini görür.
1 metresi 3-4 lira.
yurtiçi ile gönder.
ve "DİKKAT KIRILIR" işaretini 2-3 yerine yapıştır.
yolla gitsin.
en fazla 10-15 lira bir şey tutar.
  • jo wilfried tsonga  (06.03.13 22:47:22) 
bu söylenenlere ilaveten eğer emin değilsen: 2-3 kat havlu sar kutunun çevresine.


  • nohut kokusu sacan duduklu tencere  (06.03.13 23:23:39) 
orjinal kutuyu balon naylona sarıp başka bir kutuya daha koy en temizi olur.


  • kyha  (06.03.13 23:26:38) 
Orjinal kutusunda bir şey olmaz. Dikkat kırılır etiketlerinden 3-4 tane isteyin her yerine yapıştırın. Kargocular o kadar da hayvan değil merak etmeyin. Üzerine basıp, araçtan atmadıkları taktirde orjinal kutuda sıkıntı çıkmaz.


  • ozdek  (07.03.13 09:28:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.