[]

Duran Toplarda Alan Savunması

Uğur Meleke'nin pazartesi yazısından bir bölüm:
"Duran topta alan savunmasının dünyada en fazla benimsendiği ülke herhalde Türkiye olsa gerek! Ligdeki birçok hoca da, milli koç Avcı da yeryüzünde az örneği olan alan savunmasını uygulamaya bayılıyorlar ve hepsi de ağır bedeller ödüyorlar!" (tamamı burada: (git: skorer.milliyet.com.tr ))

Ulan hani adam adama çok demodeydi, tüm Avrupa duran toplarda alan savunmasına geçmişti, bi biz kalmıştık, tüm yazarlar bunu söylüyordu. Milli takım da alan savunmasına geçti bu yüzden. Şimdi "Türkler alan savunmasına geçmiş, adam adama dönelim beyler" mi dedi Avrupa?

 
@bağcı yok duran toplarda adam adama demode diyorlardı Rıdvan'ından Metin Tekin'e Demirkol'a kadar. Zaten o yüzden milli takımda duran toplarda alan savunmasına geçti, alt yaş gruplarında falan da onu uyguluyorlarmış artık. Uğur Meleke gibi adam yeryüzünde az örneği var falan deyince bende beyin amcıklaması oldu şimdi.


  • speedy  (06.03.13 21:39:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.