[]

dondurulmuş elma dilim patates fırında pişer mi?

kızartma yapmak istemiyorum da. teşekkürler.

edit; fırın derken davlumbaz.


 
fırında pişer de davlumbazda pişmez yani davlumbazın pişirme özelliği olduğunu sanmıyorum :=)


  • neira  (06.03.13 15:28:33) 
kastettiğin yuvarlak davul fırınsa pişer. tepsiye diz, yağla, biraz pul biber tuz serp, özellikle üstteki ızgara açık olacak şekilde pişir. arada alt üst etmen gerekebilir..


  • Elena  (06.03.13 15:30:15) 
sanırım o davlumbaz dediği eski tip yuvarlak fırınlardan oluyor, hava emen dümenden değil de; bence onda güzel olmaz çünkü genelde patates ununu presleyip yapıyorlar onları, turbo fırın olsa bir nebze ama o fırın ile bir şeye benzemez gibi. tavada az yağ ile çevirerek yapmak bile daha lezzetli olacaktır.

büdüt: elma dilimmiş gerçi onlar gerçek patates olabilir, o halde olabilir evet.
  • just wondering  (06.03.13 15:32:28 ~ 15:36:27) 
davul fırın demeye çalışmış arkadaş muhtemelen,

images.gittigidiyor.com
  • feodal moruk  (06.03.13 15:35:03) 
  • roket adam  (06.03.13 15:35:44) 
tamam vurmayın can çekişiyorum. ne yalan söyliyim ben onu davlumbaz diye biliyordum.


  • dokunmakalbime  (06.03.13 15:39:01 ~ 15:41:04) 
donmuş patates zaten işlem görmüştür haşlanmaz.


  • Elena  (06.03.13 16:13:07) 
patatesleri tepsiye yerleştirip zeytin yağı ekleyin karıştırın. tepsiyi alüminyum folyo ile kaplayın. 15-20 dk sonra çıkarın folyoyu, baharat ve sarımsak atın, bırakın kızarsınlar. bence olur böyle zira ben çiğ patateside aynı teknikle pişiriyorum, muhteşem oluyor.


  • Phoebe  (06.03.13 17:37:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.