[]

cünety çakır

bizim millet harbi saf. kararın yanlış olduğunu düşünenler adama saldırmaya çalışıyor ulan yıllardır bizi avrupa'da yediler oturup elin memleketi hakemini mi tartıştı yerden yere vurup prim verdi?

karar %100 doğru bunun ötesi yok.
nani ilk olarak iyi niyetli ama iyi niyetli diye kırmızı verilemez mi? hareket tehlikeli ve kaburgalar hassastır kırılsaydı kırmızı verse he o zaman tamam mı diyecektik? hareket tehlikeli,

twitter.com

burada arbeloa nın fotosu var, biraz daha sert olsa e olacaktı? zaten darbeyi almış resimden belli. rafael'in eli de tartışılıyor aama rafael'in orada direk eline mi çarpıyor* saniyelik bir pozisyon ve karman çorman bir ortamda kornerde gerçekleşiyor ve omuz tarafına çarpıyor neredeyse bunda da bir şey aramamak lazım. en büyük hatası 90 artı 1 mi 2 mi neyse artık ramos'un yaptığı penaltıyı vermemekti.

 
Sorun sadece o kart değilki.


  • bgraydin  (06.03.13 01:32:23) 
abi niyete niye bakıyoruz ki? hareket sert ve vücuda temas var hemde yerde değil havada... zaten yüzde yüz eminim ki iyi not alacak almasa bile bu karardan dolayı olmayacak... sıkıntı olmaz millet boşuna tartışıyor.


  • patos64  (06.03.13 01:38:45) 
dostum malız biz.ülkemizi en üst düzeyde temsil eden hakemimizi savunmak aklımıza gelmiyor.neden?beyfendilerin sikik fanatizm anlayışlarından dolayı!adam çeyrek finalin en kritik maçına atanmış,iyi idare ederse final alacağı konuşuluyor vs.birde bizimkilere bak hata yapınca seviniyorlar zamanında penaltı vermemişmiş,onu bunu şampiyonluktan etmişmişte.malız abi malız.


  • yol  (06.03.13 01:46:39) 
Hakli yada haksiz farketmez. Cuneyt cakiri elestirmek sacma. Bizim takimlarimiza agrupada ne ibnelikler yapildi. Ne hali varsa gorsun mancester tohumuna para mi saydik


  • dafuq  (06.03.13 02:14:58) 
nani yediği bokun farkında, tekmeyi attıktan sonra yere attı kendini sakatlanmış numarası yaparak. muhtemelen maç esnasında arbeloa'nın yaptığı bir şeye sinirlenince acısını çıkartmak istedi. yoksa aklı başında, üst düzey bir futbolcunun poziyon icabı yapacağı bir hareket değil o. karttan hemen sonra skorun 3-5 dakika içinde değişmesi cüneyt çakır'ın şanssızlığı oldu. haklı bile olsa.


  • juninho77  (06.03.13 02:17:53 ~ 02:18:40) 
her sert hareketin cezası kırmızı değil. al sözlükte paylaştım, diaby terry'nni kafasına tekme atıyor ve terry bayılıyor. ama kırmızı çıkmıyor. neden?

çünkü her iki futbolcu da topa hareketlendi, topa müdahale yaptı ve bu mücadele sırasında topa giden tekme terry nin suratına çarptı. net.

kırmıız kart göstermek öyle çocuk oyuncağı değil. topu kontrol etmek için ayağını tabanını değil, tepesini gösteriyor nani. top kontrol etme niyetinde oldupğunu hayatında futbol oynamış herkes görebilir. her iki futbolcu da aynı anda topa hareketleniyor ve kaza gerçekleşiyor.

pozisyon çok net sarı kart. çok net. öyle "çok sertti kırmızı" demek anca düz mantıktır bu pozisyonlarda.

maçın anasını sikti.
madridin penaltısını yedi.
sergio ramos'un kırmızı kart ve penaltısını yedi.

yedi babam yedi.

ingiliz hakemler zamanında bizi sikti diye, göz göre göre yaptığı hataları yok sayacak kadar ucuz milliyetçi değilim şükür.
  • kamera motor  (06.03.13 06:33:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.