[]

web sitesi yaptırma

selamlar,

bir tekstil firması için web sitesi yaptırmamız lazım. Önerebileceğiniz yenilikçi güzel iş çıkarabilecek neresini var. birde böyle bir site ne kadara mal olur ?

istanbul için önerirseniz sevinirim.

 
"böyle" bir site?
"nasıl" bir site tam olarak? "tekstil firması için" dışında bi bilgi yok elimizde, neye göre fiyat çekebiliriz ki

  • hjarteblod  (05.03.13 22:56:45) 
sürekli güncelleme görmeyecek amaç firmanın bir internet sitesinin olması ve olası google aramalarında görülmesi.

klasik hakında / üretim / referanslarımız / iletişim / ve bazı ürün modellerinin fotoğraflarının yer alacağı türden bir site.
  • oscar  (05.03.13 23:00:06) 
Öncelikle belli bir fiyat verilmesi zor. 200 liraya yaparım diyen de çıkar, 2000 liraya da.
Tabii atıyorum 2000 liraya neden 2000 lira diye sorarsanız, yapan firmanın referans olarak gösterdiği bağlantılardan bunun kararını ancak siz verebilirsiniz. Site var uyduruk, site var kaliteli. Elbette kaliteli olanı isteyeceksinizdir.
Bu yüzden öncelikle karşı tarafın neler yapabileceğine güvenmeniz gerek.
Bize orta karar, işimizi görsün diyorsanız 100 ila 500 arası bir fiyat verecek yerler bulabilirsiniz.
Ama daha da üst fiyatlar için tamamen görsel beklentinize bağlı.
  • sayfer  (06.03.13 00:32:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.