[]

erkek kedi kısırlaştırma sonrası

selamlar,

operasyon sonrası kedinin götüne mötüne sürdükleri bu yeşil şey nedir? çocuk bütün enerjisini şunu temizlemeye harcıyor. henüz az bir kısmını yalamasına rağmen demin yepyeşil kustu. birkaç kere daha kusacak böyle giderse. her şey olağan seyrinde ilerliyor ama şunu merak ettim ve sinir oldum.

tşk <3

 
dezenfekte edici bir sprey sıkıyorlar. benim kıza da turkuaz rengi sıkmışlardı. yalamamasını sağlamak gerek en azından kuruyana kadar, sonrasında yalıyorlar. bir şey olmaz, merak etme.


  • witch79  (05.03.13 11:24:53) 
narkozdan sonra 1 günlük zaman dilimi içinde kusması normal. muhtemelen kurumuştur zaten o sürülen ilaç, veteriner ayrıca yalamasına izin vermeyin diye uyarmadıysa zararlı olacağını sanmam. o bölge traşlı olduğu için de hayvan garipsiyordur durup durup yalıyordur tüylerim nooldu ya diye:) birazcık severek ilgisini dağıtın isterseniz.


  • alice practice  (05.03.13 12:07:05) 
Ona o boyunluğu her yerini yalamasın diye takıyorlar. Boyunlukla yalayabiliyorsa herhalde zararlı değildir.


  • SiyamkedisiZorro  (05.03.13 12:39:29) 
Prosedür olarak bölgeye operasyon sonrası dikiş atılmaz. Yara kendi kendine kapanmaya bırakılır. Yara bölgesinin korunması için bölgeye bu spreyler uygulanır. İçeriğinde antibiyotik da bulunur. mavi, lacivert, yeşil, mor gibi çeşitli renkleri bulunur. yalaması sorun yaratmaz.

bir de sıkarken eğer koklarsanız sümük rengi değişiyor diyorlar. hala beceremedim :/
  • unique hint kumasi  (05.03.13 13:44:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.