[]

rüyada ölmek

evet sevgili ekşi duyuru insaları garip bir sorum olacak...

şimdi ben rüyalarımda bazen ölüyorum ve rüya görmeye devam ediyorum. yani hani düşerken uyanmak gibi olmuyor. ve bu ölümlerin hepsinde de boynum kırılarak ölüyorum.

hani half life da ölünce bi yamuk görüyona ekran respawndan önce aynen o şekilde etrafı izliyorum. çevremdeki insanlar öldüğümü anlıyor ama umurlarında olmuyor. böyle yanımdan filan geçip gidiyorlar.

uyanınca da iyi veya darda hissetmiyorum kendimi yani gayet normal uyanıyorum. var mıdır bunun bir açıklaması? bu işlerle ilgilenen birileri?

ilginç geldi o yüzden sormak istedim.

 
benim bildiğim rüyada ölünmez. gerçekten ölmek gerekir. etraftakileri görebildiğine göre sen de gerçekten ölmüyorsun, sana öyle geliyor.


  • passion rules the game  (27.01.09 12:51:41) 
@ciyanni

Fazla half-life oynamanin bundeyeki etkisindendir heralde :)
Birazda sote yap fazla cikma meydana.
Ha harbidende uyduktan sonra olen (Allah korusun) insanlarida biliyorum.
  • onyetele  (27.01.09 12:57:52) 
(bkz: ruyada olmek)


  • desdinova  (27.01.09 13:03:24) 
@onyetele & hia: en son 3 yıl önce oynamışımdır herhalde halflife.. zaten hiç bir zaman iyi oynayamadım hep öldürürlerdi ondan olabilir.

@passion rules the game: yok ya bildiğin "öldüm ya" filan diyorum, boynumun kırıldığını duyuyorum

@desdinova: evet okudum onları ama daha spesifik olayım istedim.
  • ciyanni  (27.01.09 13:07:17) 
işte o gerçek bir ölüm değil. hatta derler ki uykuda ölemeyemişimizin sebebi öldükten sonra ne olduğunu bilmediğimiz ve beynimizin bunu canlandıramamasıyımış. senin beyin direk half life'tan arak yapıyo demek ki :)

bu rüyada ölmekle ilgili en ilginç deneyim bence abraham lincoln. suikaste uğramadan 1 hafta önce rüyasında suikast sonucu ölmüş. kendi cenazesini vs görmüş.
  • passion rules the game  (27.01.09 13:31:31) 
@passion rules the game: peki bakalım o konuda ikna oldum cidden. çünkü direk arak ölüm sahneleri :D

bir sorum daha olacak.. yine bazen rüyamda örnek veriyorum, arabayla giderken kazanın başında gayet sakin bir şekilde tüh öldük diyorum ama rüya olduğunun bilincindeyim sanki rahat davranıyorum böyle. bunun bi açıklaması var mı? lucid dreaming gibi bi şey olabilir mi?
  • ciyanni  (27.01.09 13:44:36) 
işte zaten farkına vardığın değil ama kontrolü aldığın anda lucid dreaming oluyo. ama abartan hareketlerini de kontrol edebiliyo. bazen ben de rüya olduğunu anlıyorum fakat öyle bilinçli bir istekte bulunamıyorum. bu sadece farkındalık sanırım. lucid dreamingi ben çok ender zannederken bi çok insanın sıkça karşılaştığını gördüm.


  • passion rules the game  (27.01.09 13:51:57) 
hmm anladım.. neyse bakalım. değişik işler bunlar. çok teşekkür ederim her birinize tek tek.


  • ciyanni  (27.01.09 14:04:39) 
bence uyanınca darda hissetmemen garipmiş. onun üzerinde dur. ben bi kere gördüm öldüğümü. tabuta koydular falan beni, feci bir şeydi. uyandım mal gibiydim. lan dedim ölümlü dünya ne yapıyorum ben dine imana geldim. o derece etkiledi.


  • goksuyu  (28.01.09 08:45:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.