[]

Aylar sonra hal hatir sormak ?

Daha once cok tutkulu sevdigim bir kiz arkadasim vardi. Ikimizin beklentileri birbirini karsilamadigi icin o ayrilmak istemisti. benim ise aklim hala onda kaldi ancak o yari yolda birakip gitti. simdi, 6 ay sonra ilk kez hal hatir soruyor. Sizce nasil bir tavir aliyim ?




 
İyiyim de, nazik ol, sen de ona nasıl olduğunu sor ama mesafeli. Sohbeti ilerletme, yavşadığını zannetmesin. Bir defa yarı yolda bırakılmışsın, ikincisi olmasın.


  • hiko seijuro  (05.03.13 10:52:11) 
tavırlı bir cevap verme, nazikçe karşılık ver.
tavır aldığını görürse noldu? hala kızgın mısın bana? gibi sorular sorup senden ilgi koparabilir. belki de bi şey rica edecektir.
en iyisi nazik olmak.
  • berend  (05.03.13 10:54:39) 
aynen mesafeli ol, kendine bağlamak istiyorsan fazla yüz verme bu sefer. ego meselesi bunlar. zamanında egosunu fazla tatmin etmişsin bırakıp gitmiş seni, bu defa egosuna yenik düşsün daha çok bağlanır sana.


  • vur joker vur  (05.03.13 11:28:04) 
murat cemcir taktiği ile barışıp sevgili olup 2dk sonra terket.


  • fukka  (05.03.13 12:48:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.