[]

Turkcell ve bunyedeki etkisi

Abi bu ne ya?

Hocam yurt disinda calisiyorum. Ekmegimin pesindeyim.. Neyse gecelim bunlari. Gecen bir arkadasim bana cevapsiz cagri atmis Turkiye'den. 105 olan kontor 91 e dusmus. Yani cevapsiz bir cagrida, konusmadigim halde 14 kontorum gitmis. Varmi boyle bisey ya. Ben zaten iptal olmasin diye akla karayiseciyorum. Bunlar durduk yerde 14 kontor yiyolar. Yaw 1-2 kontor gitse tamam bisi demem de 14 kontor ya yuh.
Bunu azaltmanin bir yolu yokmudur. Hattim yurt disinda kullanima acik. Yani bilmiyorum. Turkcell beni batircakmisin?

 
@mrtksn
Hocam en az 1-2 sene yurtdisindayim. Aldim zaten buranin hattini kullaniyorum. Yenide bir telefon aldim bu hat icin. Eski telin icindede hazirkart var. Var olmasinda varda cok fena bu fiyatlar ya. Mesaj atsa daha ucuzmus. Birtek dunyada galiba turkcell boyle geciriyor millete. Ayip ya

  • onyetele  (27.01.09 12:53:30) 
Normaldir, sonucta roaming olayinda, Turkcell size iletilecek olan cagriyi, baska gsm operatorleri uzerinden iletiyor. Onlar da sebekelerini mesgul ediyor diye Turkcell e kayiyor, Turkcell de bize, afedersiniz... O yuzden o ulkede bir hat almak en iyisi. Herkes rahat eder, roaming falan ugrasmazsiniz.


  • tcp0203  (27.01.09 14:33:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.