[]

Skoda Citigo alinir mi

32.000 liraya otomatik vites, metalik renk ve elektronik cam tavanli citigo alinir mi acep? Sehir ici tuketimi gercek 6 litre olan bir araba bu.


otomatik vites olmak sartiyla 38-40 bin arasinda ibiza - i20 - boşline polo alinabilirken bunlarin tamami sehir ici gercek tuketimde 9-10 litre tuketiyorlar.

gunluk 20 km. kadar yol yapacagim ve genc adamim.



www.citigo.com.tr


tavsiyeler?

 
yaris olabilir. tüketimi de gayet az bildiğim kadarıyla. hem citigo çok ufak, bi üst sınıf modeller daha mantıklı. yaris, polo, ibiza gibi.


  • l ikta  (04.03.13 22:22:14) 
ayrica belirteyim ufak citigonun ic hacmi skoda fabia ile ayni. ve otomatik vites secenekleri ile alacagim bir ust seviye aracta citigo kadar donanim olmayacak. o 8-10 bin lira farka degecek mi bir ust sinif otomobil bu aklimda kaldi iste.


  • kratos  (04.03.13 22:32:47) 
skoda iyidir sonuçta VW skodayı da satın aldı ancak şöyle bir durum var. ileride satmak istediğinde istediğin fiyata satamazsın. örnek vermek gerekirse Renault dacia ilişkisi gibi. eğer 42 bin lira verebilirsen vw nin polo blue motion'ı var.diesel ve şehir içind e 3,4 lt gibi bir şey yakıyor. ama bildiğim kadarıyla otomatik değil ama belki otomatik seçeneği de vardır. araştır derim. ya da Renault'un modellerine bak.


  • Kreuzberg  (04.03.13 23:22:29) 
2. elde satarken de sorun yaratabilir tabi citago. gerçi bu ufak sınıf otomobillerin hepsinde aynı sorun var.

bana kalırsa gayet de alınası ve şirin bi araç. eğer 40'e dolu bir ibiza, i20, yaris yada ne bileyim c3 falan varsa değebilir aradaki fark ama yoksa citigo gayet de alınası.
  • l ikta  (05.03.13 00:51:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.