[]

yüzük

düşüncesi bi tek beni mi boğuyor?

evli insanlarda çok az görüyorum takmayan. takmayı düşünmüyorum gelecekte.
siz ne düşünüyorsunuz?

 
ben genel olarak yüzük severim.
olur da evlenecek olursam kendim tasarlarım muhtemelen.
takmayanı da yadırgamam.
  • goldentitan  (04.03.13 21:44:15) 
aslında insanlar neden evleniyorsa, yüzük de bunun bi diğer belgesi değil mi? bu düşünceden dolayı takmak istemezdim.


  • it's just a cigarette  (04.03.13 21:45:31) 
Takmayıverin olsun bitsin. İlla takacaksanız sevdiğiniz bir yüzüğü nişane kabul edin. Tasarlama fikri de pek güzel hem...


  • balekmek  (04.03.13 21:48:27) 
şimdi yüzüğü gayet mantıklı bulmakla beraber rahat edemediğim için takmamayı tercih ediyorum. saat falan da takamıyorum. hatta gözlük bile sıkıntı. yazın güneşten rahatsız olsam da güneş gözlüğü takamıyorum. yani getirisi verdiği rahatsızlığa değmiyor. olaya o şekilde yaklaşabilirsin.


  • mobilemob  (04.03.13 21:48:58) 
çok gerekli bişey değil yüzük
takmak

  • rock n roll  (04.03.13 21:52:42) 
boğmuyor beni bir aksesuar olarak bakıyorum cinsiyetimden ötürü ama bence zorunlu bir mevzu değil. aşkı sevgiyi ya da evliliği yüzükle göstermek istememek saçma bir düşünce değil.


  • berend  (04.03.13 21:52:52) 
Endişelenmeyin, Frodo'da yüzük takma meraklısı değildi. Boynuna asıyordu.

Not : Aragorn veya Arwen'in de yüzük taktığını görmedim.
  • burka  (04.03.13 21:53:05) 
karşınızdaki insan yüzük takmıyorsun diye olay çıkarak biri olursa işiniz zor ama.


  • trinitrotoluen  (04.03.13 22:00:12) 
babam takmıyor, annemin de bişi dediğine şahit olmadım hiç.


  • achtundsiebzug  (04.03.13 22:14:05) 
takmıyoruz çift olarak, arada birileri aa evli misin ama yüzüğün yok diyor, onun dışında bir sıkıntısı yok.


  • whoosie  (04.03.13 22:18:01) 
kadınlara yakışıyor hani zarif duranlar ama takmak istemeyenleri saygıyla karşılamak lazım. erkeklerde hiç iyi durmuyor ben de takmam zaten boğucu gibi, bir tek korsanların karizmasını tamamlıyor yüzük ^^


  • jedilance  (04.03.13 22:20:48) 
ben yüzüğe bayılan ve erkekte de beğenen bir dişi kişi olarak mantıklı buluyorum tabi evlenince de yüzük takmayı. ama rahatsız ediyorsa takmazsın çok da dert değil, yeter ki eşin sorun etmeyecek kafada olsun.


  • bxgx  (04.03.13 22:22:12) 
Yüzüğü taktıktan yaklaşık 1 hafta kadar sonra ellerimi havlu kağıtla silerken aradan çıkıvermiş. Tuvalete atıp sifonu çektikten sonra fark ettim bu durumu. Bilmeden, anlamadan gidip parmağıma göre uygun olmayan bir tane almışım.
Eşim harici kimseye de söyleyemedim. Çevremce alışkın olmadığımdan takamadığım düşünüldü.
İçimde kalan bu anımı paylaştıktan sonra, gerekiyorsa siz de ilk bir süre takar, sonra çıkartırsınız. Özellikle parmak alışkın değilse acı çekmenin bir anlamı yok. Tabii mantıksız olarak değerlendiriyorsanız, o da ayrı bir konu.
  • sayfer  (04.03.13 22:41:04) 
10 küsur yıllık evliliğim boyunca alyans kullandım, ama değişik alyansları sadece gün içerisinde kullanıp eve gelince çıkarıyordum çünkü üzerimde hiç bir takıyla falan iş yapamam, uyuyamam. eşim ise (yani erkek tarafı) hayatta yüzük takamayacağını, çok rahatsız olduğunu söylediği için evliliğimiz boyunca 1 gün dahi takmadı. biz boşandıktan sonra tekrar evlendi ve 1 yıl kadar süren evliliği boyunca at nalı büyüklüğünde bir alyansla dolaştı, her gördüğümde şaşkınlıkla bakıyordum ama sormadım, karısı mı bu durumu sorun ediyordu,kendi tercihi mi bilmiyorum.


  • kadifepanter  (04.03.13 23:49:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.