[]

almanca bir film (adını öğrenip gideceğim)

film hakkında tek bildiğim isminin almanca olduğu...
bi ara buraya falan da yazılmıştı, millet aaa sen hala izlemedin mi falan diyordu. izlemeyeni dövüyorlardı resmen. hatta youtube mu goolevideos mu ne link falan da vermişti birisi, online izleyebiliyorduk.hatta kim bilir belkide flmin kendi sayfasıydı o, oraya girip izleyebiliyorduk..
film öyle büyük bütçeli,buyuk ihtimalle türkiyede vizyona falan da girmedi.
adı neydi o filmin?

 
zeitgeist the movie falan degil di mi?


  • la traviata  (27.01.09 00:07:43) 
@la traviata: neden olmasın.. ama neden değil di mi dedin onu anlamadım


  • zubundy  (27.01.09 01:21:56) 
google videos vs. dediginde o oldugunu hemen anladim aslinda ama "the movie" bolumu ingilizce oldugundan acaba dedim..

ama simdi dusunuyorum da kesin odur. sozlukte zirveleri falan bile yapildi bunun. hatta facebook ta cok genis kapsamli bir sitesi de varmis. iste boyle.. iyi seyirler.
  • la traviata  (27.01.09 01:39:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.