[]

cem yılmaz'ın son gösterisine

hiç gülemedim. belki arada bikaç defa çok kısa bi tebessüm etmişimdir ama en fazla bu. hayır kendimi kasmadım da. genelde gülerim kendisine. ama son gösterisi hem çok fazla tekrarla doluydu, daha önce anlata anlata baydığı birçok şeyi yeniden anlatmış hem de oldukça bayağı espriler vardı gibi geldi.

ayrıca teknolojiyle ilgili espri yapmaya çalıştığı yerlerde bildiğin sıçmış batırmış. çağa ayak uyduramamış gibi geldi. kendini pek geliştirememiş yani.

böyle hissettim. başka gülemeyen var mı diye de merak edip sorayım dedim?

 
evet doğru diyosun, iyi yerlerden yakalayamamış bu sefer, bende eskiden bu adama gülemiyorum, diyenlere nasıl olur nasıl gülmezsin derdim ama harbi bu son gösterisinde güldüm, evet güldüm ama diğerlerine göre baya bi alt sınırdaydı.


  • benjamin esposito  (03.03.13 21:48:10) 
eski performansından uzaktı bence de. eksiden olsa bi bölüme gülmemiz bitmeden yeni bi kahkaha tufanı kopardı. simdi aralarda cok uzun süreler oldu.


  • kotu amacli yazar hesabi  (03.03.13 21:49:36) 
tekrar izleyin.bende ilk izlediğimde çok gülmedim ama ikincisinde çok daha fazla şey yakaladım ve daha çok güldüm.


  • ooziee  (03.03.13 21:49:37) 
ota boka gülen bir insan olarak ben de pek gülmedim. sıradandı.


  • trinitrotoluen  (03.03.13 21:50:30) 
Tek kelimeyle söylüyorum sıçmış. Hiç gülmedim bende çok büyük bir kısmında. Genelde bende gülerdim, bir önceki gösterisinde cmylmz fena değildi ama. bu gösteri gerçekten kötüydü.

edit: bence problem esprilerini tekrarlaması değil pek. yaptığı yeniler de kötüydü. genellikle cinsellikten dem vuruyor artık. bir tat bir doku'yu izleyenler bilir o dönemde hiç böyle şeyler yoktu daha iyiydi yani.
  • secilmis uye  (03.03.13 21:50:47 ~ 22:19:13) 
bu adam eskiden sıradanlıktan uzak diye toplumun azınlık kültürlü kısmı baş tacı etti, şimdi tabana yayıldığı için espriler de basitleşti son gösterisine güldüğüm yerler oldu ama öyle eski gösterileri kadar gülmedim.


  • justinial  (03.03.13 21:58:34) 
izlediğim tek gösterisiydi ve baya güldüm açıkçası. önceki gösterilerini bilemediğim için yorum yapamam tabi. ama ilk kez cem yılmaz izleyenler olarak biz beğenmiştik.


  • proculianus  (03.03.13 22:01:37) 
ben de birkaç esprisini seinfeld de seyretmiştim.


  • silver apple  (03.03.13 22:29:36) 
gülmedim diyemem ama eski gösterilerine çok çok daha fazla gülmüştüm.


  • sanal uyku  (03.03.13 22:34:43) 
ilk yarısını sıkıcı bulmuştum ama ikinci yarıda arkadaş ortamlarında kullanılabilecek çok güzel espiriler ve tespitler de bulunmuş. are you cola? faruk eczanesi, sen bize naap biliyo musun, çultanahmet...ara sıra açar tekrar tekrar gülerim.


  • mephisto__  (03.03.13 22:44:51) 
basi ve sonu biraz durgundu benim icin, ama sonradan gurme dedigi mehmet yasin'in tabagi ciyuvvvv diye siyirmasina dakikalarca guldum.


  • jemjumun intikami  (04.03.13 04:01:22) 
Artık güldürmekten çok farklı işler yapıyor , arka masa üstüne serdiği kitaplarlada konseptin işaretini vermiş zaten, güldürmekten çok , felsefeyle karışık taşlama , uyumsuzluk ve kültürde oluşan absürdlükleri, gözönüne getiriyor yani bu açıdan bakarsanız , bir akademisyenin derse girip ögrencilerine anlattığı ders gibi şeyler yada bir uzmanın verdiği seminer tarzına çevirmiş gösterisini bana sorarsanız bu kadar yanlış anlasılmanın olduğu bir toplumdada büyük bir eksikliği tamamlıyor kendisi.


  • librater  (08.03.13 10:26:35) 
@librater' in söylediği durumun tam tersi olduğunu düşünüyorum. İyice tabana indi bence. Gereksiz ve uzun olarak uçkur konusunda takılı kalmış bu gösterisinde. 1 saatini buna harcamış gösterinin. Anladık '' erkek şeyinin dikine gider tamam '' bir bit artık.


  • secilmis uye  (08.03.13 11:07:57 ~ 11:08:51) 
seçilmiş üye o uzun uçkur sayısına takmış milyonlarca insan evladı olmasa internette sitelere durmadan bu reklamlar görünmez değilmi ? Bilinçaltı takıntısı haline gelmiş bu saçma salak sorunun altını çizmesinin nedeni bu düzeyde saçmalamanın bilinçli olarak değilde bilinçsizce fazla oldugudur bu toplumda , adam bunu göstermek istemiş .


  • librater  (08.03.13 11:59:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.