[]

live streaming

bilgisayardaki görüntüyü ve sesi nasıl streaming yapabiliriz?

aslında özele inersek, arkadaşta digiturk play var. biz de şöyle 4-5 arkadaş onun yayınını izleyelim diyoruz. hem onun bağlantısını kısıtlamadan, hem de dışarı açık olmayacak biçimde (hatta mümkünse p2p olsun ki bedavaya konma olmasın) 4-5 kişi nasıl izleyebiliriz?

site gerekliyse linux hosting de var ama sopcast'le falan halledilir belki he?

 
teamviewer bu işi çok kral yapıyor ama video stream etmek çok temiz bant genişliği sömürür, yani flash video gibi bir akıcılık beklemeyin. kesin işe yarar ama verimlilik tartışılır.


  • celeron 300a  (03.03.13 20:23:30) 
twitch.tv bunu bir deneyin ama private özelliği var mıydı emin değilim.


  • sparkle kiddle  (03.03.13 20:33:04) 
obsproject.com
Burdaki programi indirip kurduktan sonra twitch.tv den yayin yapabilirsiniz. Kanali da kategori olarak bir oyun secerseniz, 2 saat icin problem olmaz sanirim.

  • sAINT  (03.03.13 21:07:59) 
Bu link sanırım sana yardımcı olur referanslarda iyi : tvhosting.gen.tr

Tv hosting İnternetten anlık canlı ses ve görüntü akışı yapmanızı sağlayan hosting hizmetimizdir.Konser, konferans görüşmeleri, spor etkinlikleri, gösteriler, toplantılar, tanıtım, eğitim, eğlence, dini aktivitelerinizi internetten online olarak yayınlayabilmenizi sağlayan en iyi çözümdür.Web tabanlı Türkçe Kontrol paneliniz sayesinde kolayca 7/24 limitsiz trafik sunucularımızda hedef kitlenize ulaşabilirsiniz.Tv Hosting hizmetinde kontrol panelinizi kullanarak, izleyici nereden geldi (Google Maptan izleyici takibi), hangi videoyu kaç defa izledi, izleyici sayısı kaç gibi ayrıntılı istatistikleri görebilir, Flash Media Player, QuickTime, Real Player, VLC, Microsoft Silverlight, iPhone, iPad, iPod, masa üstü cihazlar, mobil cihazlardan (3g ve internet bağlantısı olan telefonlardan) sabit ip ve port açmanıza gerek kalmadan yüksek kalitede veri akışı sağlayıp yayınınızı izletebilirsiniz.Yayın yapacağınız birbirinden farklı oynatıcıların embed kodunu kontrol panelinizden kolayca alabilirsiniz.Tv Hosting (Streaming) paketlerimizde trafik kısıtlaması yoktur.Aşağıdan size uygun paketi seçip Satın Al butonuna tıklayarak sistemin sizi yönlendirmesini izlerek online olarak satın alabilirsiniz.Siparişinizi tamamlandıktan sonra tv hosting bilgileriniz sistem tarafından sipariş esnasında girmiş olduğunuz mail adresine gönderilir. Müşteri panelinizden kurulum hakkında ilgili departmanımızla, sipariş sonrası iletişim kurararak gerekli desteği alabilirsiniz.
  • saiko  (17.04.13 15:20:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.